Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg, pe care l-a întâlnit la nunta mamei sale

O femeie s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg, pe care l-a întâlnit la nunta mamei sale

s-a casatorit cu tatal vitreg

O femeie care s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg a dezvăluit cum s-au întâlnit pentru prima dată pe când era o domnișoară de onoare adolescentă la nunta acestuia cu mama ei.

Cum a pornit relația dintre cei doi

Sarah, 28 de ani, din Țara Galilor de Sud, avea doar 14 ani când i-a fost prezentată lui David (69 de ani) pentru prima dată, la ceremonia de căsătorie cu mama sa, fiind a doua soție. Deși Sarah nu locuia cu mama ei la vremea respectivă, a avut o „prietenie naturală” cu David și au descoperit că se bucurau de compania celuilalt. După ce căsătoria lui David cu mama lui Sarah a eșuat, acesta a făcut publică dragostea lui pentru Sarah, încă adolescentă, urmând ca apoi să se căsătorească.

În ciuda faptului că a fost renegată de familia ei, Sarah, care are gemeni cu David, insistă că este fericită alături de soțul ei, deși nu există romantism în relația lor. Cuplul, care conduce o companie ce produce castele gonflabile, vorbește despre cum căsătoria lor a provocat o ruptură adâncă în familie, în cadrul serialului Age Gap Love. Povestind despre cum a cunoscut-o pe mama actualei soții, David spune: „După ce prima mea soție a murit – eram căsătoriți de peste 30 de ani – am fost pe cont propriu o vreme și m-am simțit singur și trist. Atunci am cunoscut-o pe următoarea mea soție, care s-a întâmplat să fie mama ta [îi spuse Sarei].”

Sarah continuă: „Când David s-a căsătorit cu mama mea, aveam aproape 15 ani, locuiam în Portsmouth cu tata, dar m-am mutat apoi într-un centru de plasament. L-am întâlnit pe David pentru prima dată în ziua nunții lui și a mamei. După aceea, nu l-am mai văzut timp de un an.” Prietenia lor neașteptată a înflorit când Sarah a mers în vizită la mama ei într-o zi. „Eu și David am avut o prietenie firească și ne-am bucurat de compania celuilalt”, își amintește Sarah. „Am putea doar să vorbim, să râdem și să fim prieteni.”

S-a îndepărtat de familia ei

Dar familia ei nu a fost de acord cu relația lor și au fost forțați să-i lase pe toți în urmă pentru a rămâne împreună. „Familia mea m-a dezamăgit complet, nu a fost deloc de acord cu asta”, spune Sarah.

Deși diferența de vârstă de 41 de ani nu a reprezentat o problemă pentru cei doi, Sarah a recunoscut că această diferență poate avea și dezavantaje. „Cu toate acestea, nu te miră, ești bătrân și cărunt”, mărturisește într-o conversație onestă. Cuplul se amuză în timp ce discută cum funcționează relația lor, dezvăluind că nu există pic de romantism în relația lor.

Amintindu-și ziua nunții, David a mărturisit că era neliniștit până când a văzut-o pe Sarah în rochie de mireasă. David îi spune: „Am fost foarte emoționat până când te-am văzut mergând pe culoar cu câinele. A fost destul de amuzant, a fost unic, nu mulți oameni au un câine ca domnișoară de onoare.” Acum, cuplul intenționează să găzduiască o ceremonie de reînnoire a jurămintelor pentru a sărbători a zecea aniversare a nunții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: