Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie și-a împușcat iubitul când dormea. De ce a făcut una ca asta?

O femeie și-a împușcat iubitul când dormea. De ce a făcut una ca asta?

O femeie din Michighan a șocat un oraș întreg cu fapta sa. Deși era cunoscută drept o femeie rațională și amabilă, Michelle și-a pierdut mințile și a făcut o faptă reprobabilă. Ea și-a împușcat partenerul de viață imediat după ce au făcut amor… pe motiv că a înșelat-o. Cum își dăduse femeia seama?

După o partidă de amor, o femeie și-a împușcat iubitul

Aveau o relație de lungă durată, dar femeia avea suspiciunile ei că bărbatul de lângă ea îi era infidel. Toate aceste gânduri negative au culminat într-o seară, după o partidă de amor, așa că femeia și-a împușcat iubitul. Michelle a considerat că bărbatul și-a mimat orgasmul, iar asta ar fi însemnat că i-a fost infidel cu o altă femeie.

Michelle n-a stat pe gânduri și nici nu și-a confruntat iubitul, considerând de bun augur să acționeze. Așa se face că bărbatul s-a trezit împușcat în abdomen, în timp ce iubita sa țipa că i-a fost infidel și că primește ce merită. Din fericire, bărbatul a apucat să sune la 911 și să cheme o ambulanță.

El la spital, ea la închisoare

Recuperarea a fost lungă și anevoioasă pentru bărbatul care a jurat că nu i-a fost infidel partenerei sale. Pe de altă parte, Michelle s-a ales cu o nouă pereche de accesorii: cătușe. Ea riscă să facă închisoare între 20 de luni și 10 ani pentru fapta sa. Întrebată fiind dacă regretă cele întâmplate și decizia luată, femeia a răspuns că NU.

Loading...