Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță de 12 ani din Sibiu s-a sinucis. Copila era premiantă și nimeni nu știe de ce a ales să recurgă la acest gest

O fetiță de 12 ani din Sibiu s-a sinucis. Copila era premiantă și nimeni nu știe de ce a ales să recurgă la acest gest

O fetiță de 12 ani din Sibiu s-a sinucis

O fetiță de 12 ani din Sibiu s-a sinucis. Caz șocant în orașul Cisnădie, județul Sibiu. O fetiță de numai 12 ani și-a pus capăt zilelor, fiind găsită chiar de fratele ei mai mic. La scurt timp, tânărul și-a anunțat tatăl care a alertat imediat autoritățile. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru copilă.

O fetiță de 12 ani din Sibiu s-a sinucis. Copila era premiantă și nimeni nu știe de ce a ales să recurgă la acest gest

O fetiță de 12 ani din Sibiu s-a sinucis. Irina, o copilă de 12 ani din Cisnădie s-a spânzurat, fiind descoperită chiar de fratele ei mai mic, în vârstă de 9 ani. După ce a fost anunțat, tatăl fetiței a sunat imediat la 112, dar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru fetiță. Joi seara, băiatul a găsit-o fără suflare pe sora sa în apartamentul lor din Sibiu. Băiatul tocmai venise de afară, de la joacă când și-a găsit sora spânzurată. Speriat, acesta și-a sunat tatal, care a solicitat sprijinul echipajelor medicale. „În această seară, în jurul orei 19.40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenția echipajelor medicale și a polițiștilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în orașul Cisnădie”, au spus autoritatile.

Familia fetiței nu își poate explica gestul acesteia, mai ales că nimeni nu se gândea că tânăra va recurge la acest gest. Vecinii susțin că fetița de 12 ani era respectuoasă, fiind premiantă la școala unde învăța. Irina era elevă în clasa a șasea la o școală din orașul Cisnădie, iar colegii săi sunt în stare de șoc.

După ce joi după-amiază a rămas singură, fetița a decis să-și pună planul în aplicare. Părinții ei erau plecați la serviciu, iar fratele mai mic se afla afară, la joacă. Familia nu era luată în evidența serviciilor sociale, iar din primele informații, Irina nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice gestul. Autoritățile au declanșat o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs decesul fetiței.

O fetiță din Sibiu s-a sinucis din cauza divorțului părinților

În luna februarie, o fetiță de 13 ani și-a pus capăt zilelor după ce părinții săi au divorțat. Tânăra a fost afectată de decizia pe care cei doi adulți au luat-o și nu a știut că să gestioneze situația, luând hotărârea de a-și pune capăt zilelor. Fetița s-a aruncat în fața trenului iar impactul a fost fatal. La fața locului au ajuns echipajele SMURD din cadrul ISU SIbiu, care au scos trupul fetiței de sub tren. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Tânăra trebuie să aleagă la cine să rămână, dar pentru că își iubea ambii părinți, copila nu a știut ce decizie să ia. Aceasta a lăsat un bilet de adio în care își explica gestul. Polițiștii nu au oferit multe detalii despre identitatea fetei sau motivul pentru care a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod atât de tragic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: