Redactia.ro
Home » TV » O fostă concurentă de la Insula Iubirii va fi mamă! Nimeni nu știa cine este iubitul ei

O fostă concurentă de la Insula Iubirii va fi mamă! Nimeni nu știa cine este iubitul ei

GALERIE FOTO (3) O fostă concurentă de la Insula Iubirii va fi mamă! Nimeni nu știa cine este iubitul ei

O fostă concurentă de la Insula Iubirii va fi mamă! A fost un personaj controversat de la emisiunea celebră de la Antena 1, iar acum pare că și-a găsit fericirea în brațele unui iubit misterios. 

Hannelore de Insula Iubirii va fi mamă

A avut un parcurs cel puțin haotic în emisiunea fenomen de la Antena 1. A făcut ispita să se îndrăgostească de ea și l-a întors și pe iubitul ei din decizia de a se despărți, dar acum a rămas fără niciunul, însă nu este nici singură. Hannelore, căci despre ea este vorba, și-a refăcut viața după divorțul de Bogdan Ionescu.

Hannelore de la Insula Iubirii va fi mamă! Hannelore și Bogdan au avut o experiență care i-a pus mult la încercare în Thailanda. Cei doi s-au certat mult în emisiunea, au luat atunci decizia de a se despărți definitiv, pentru că Hannelore începuse o legătură cu Andi, ispita supremă de la Insula Iubirii. La final, Hannelore a rămas cu Bogdan și nunta a avut loc așa cum au plănuit, însă nu pentru mult timp, căci trăirile din Thailanda le-au arătat exact cum sunt cei doi. Cei doi au divorțat în mare secret.

Acum, Hannelore este fericită alături de un alt bărbat, pe care l-a ținut secret până acum. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a postat prima fotografie alături de noul ei iubit, pe pagina sa de Facebook. Blondina este cu zâmbetul până la urechi, iar motivul fercirii sale nu poate fi altul decât bărbatul alături de care se află în fotografie, potrivit wowbiz.ro.

”No description needed!  #mylove #eyessayitall #happy #together #mylife #mysoul #blueeyes”, a scris Hannelore de la Insula  în descrierea primei fotografii cu noul ei iubit.

O fostă concurentă de la Insula Iubirii va fi mamă! Nimeni nu știa cine este iubitul ei

Cine este noul iubit al lui Hannelore de la Insula Iubirii

Hannelore de la Insula Iubirii va fi mamă! Hannelore este din nou fericită și asta datorită noului ei iubit. Chiar dacă până acum l-a ținut secret, ei bine, se pare că bărbatul nu este chiar străin de presa din România. Noul iubit al concurentei de la Insula Iubirii se numește Claudiu Darabut și este un fost polițist.

Potrivit fotorafiilor postate în mediul online, bărbatul are o fiică cu fosta lui soție. Acesta lucru înseamnă că, dacă Hannelore și noul ei iubit decid să treacă la pasul următor în relația lor, blondina ar putea deveni mama vitregă a fetiței.

O fostă concurentă de la Insula Iubirii va fi mamă! Nimeni nu știa cine este iubitul ei

Claudiu Darabut și-a crescut fiica singur de ceva timp după ce a trecut printr-un moment foarte greu, atunci când soția lui a suferit un accident de mașină. În luna martie a anului 2017, soția fostului polițist a decedat în urma impactului. La volanul mașinii se afla prietena femeii, care a pierdut controlul și a intrat cu autovehiculul într-un indicator. Ambele femei au decedat în urma accidentului tragic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: