Redactia.ro
Home » Monden » O mai ţii minte pe Mona Nicolici? Cu cine s-a măritat acum şi cu ce se mai ocupă

O mai ţii minte pe Mona Nicolici? Cu cine s-a măritat acum şi cu ce se mai ocupă

Mona Nicolici, ajunsă la 55 de ani, a fost cea mai cunoscută „faţă” a Observatorului de la Antena 1, în anii ’90. Alături de Radu Coşarcă, a prezentat ani buni cea mai importantă ediţie informativă a postului condus de familia Voiculescu.

Totuşi, de 17 ani, Mona Nicolici nu mai apare pe micul ecran, în această postură. Recent, ea a divorțat și s-a recăsătorit cu chef Cezar Munteanu, alături de care are o afacere. Cei doi conduc împreună un restaurant.

S-ar mai întoarce în televiziune?

Îtrebată ce ar determina-o să se întoarcă pe micul ecran, Mona Nicolici a răspuns că întotdeauna este bine să lași uși deschise.

Am învățat că e mai bine să las uși deschise. N-aș putea să spun ce anume emisiune mi s-ar potrivi, mi-ar plăcea să aibă legătură cu sustenabilitatea, care este domeniul in care lucrez de mulți ani si pe care mă străduiesc să-l promovez și la radio Europa Fm, unde de doi ani realizez o emisiune pe un subiect despre care se spunea că nu prezintă interes pentru oameni.

Dar, iată că publicul emisiunii ”Misiunea Verde” crește, de la an la an și am devenit „piesa de rezistență”.

Aș prefera să pot arăta în România exemple de oameni responsabili, care fac proiecte pe termen lung, care sunt inovativi, care prețuiesc natura. În alte țări există o cultură foarte puternica pentru sustenabilitatea de mediu, pentru natură si pentru inovație.

Sunt țările cu nivel de trai ridicat, în care educația a făcut diferența. Într-o țară educată există un trai mai bun, posibilități diferite de a trăi mai bine, într-un aer curat, unde creezi lucruri, nu distrugi.

În România, încă refuzăm să fim responsabili, uneori din lipsă de înțelegere, alteori din nepăsare.

Nici nu mai luăm atitudine. Suntem într-o pauză de reacție, nu reacționăm în niciun fel la modul în care autoritățile îsi fac treaba, de pildă. Singura grijă e doar pentru ziua de mâine. La „iarna cumplită” care va veni.

Pentru că asta auzim din presă. Situația e dificilă, da, dar în loc să ne concentrăm pe soluții, asistăm pasivi la cum se construiește o adevărată psihoză. Și nu vreau să particip la ea”, a declarat Mona Nicolici.

A fost căsătorită cu Mihai Nicolici

Mona Nicolici a fost căsătorită, din 1992, cu Mihai Nicolici, un afacerist care deține un magazin de vinuri. Cei doi au împreună doi copii.

Altfel, fosta prezentatoare i-a fost alături de fiul ei, Vlad Nicolici, un talentat solist de muzică rock, la „Vocea României”, show-ul de la PRO TV, acum 2 sezoane.

Mona Nicolici a fost prezentă în culise, i-a ținut pumnii, i-a purtat noroc și a fost prima care l-a îmbrățișat, după ce Vlad a întors scaunele juraților Denis Roabeș și Irina Rimes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: