Redactia.ro
Home » Monden » O mai ții minte pe Simona Sensual? Cum arată acum vedeta FOTO

O mai ții minte pe Simona Sensual? Cum arată acum vedeta FOTO

GALERIE FOTO (5) O mai ții minte pe Simona Sensual

O mai ții minte pe Simona Sensual? Vedeta s-a retras din showbiz-ul românesc de mai bine de șapte ani și a preferat să-și trăiască viața departe de ochii curioșilor. Simona Sensual, în vârstă de 38 de ani a devenit de nerecunoscut! Cum arată acum vedeta?

O mai ții minte pe Simona Sensual? Cum arată acum vedeta FOTO

O mai ții minte pe Simona Sensual? În urmă cu câțiva ani, Simona Sensual făcea furori cu trupul său de invidiat. Aceasta apărea aproape zilnic la televizor, reușind să-i înnebunească pe toți bărbații din România. De multe ori, Simona a renunțat la inhibiții și renunța la haine. Cu toate astea, se pare că odată cu înaintarea în vârstă, principiile cresc. Acum, Simona Sensual, pe numele său real Simona Suhoi, s-a cumințit și s-a retras din lumina reflectoarelor. Blondina s-a făcut brunetă și a luat calea credinței, motiv pentru care viața ei s-a schimbat radical. Chiar dacă nu mai apare pe micile ecrane, vedeta este activă pe rețelele de socializare, unde postează deseori poze cu ea.

Recent, Simona a postat o fotografie fiind de nerecunoscut. De asemenea , vedeta obișnuiește să posteze imagini și mesaje legate de credință, uimindu-și fanii. ‘O să încep să fac niște interviuri de săptămâna asta pe canalul meu de YouTube cu oameni din alte domenii, cu niște oameni care nu sunt persoane publice, dar vor fi pe spiritualitate. Pe partea de viață spirituală, o să vină niște fețe preoțești’, declara Simona Sensual în urmă cu ceva timp.

În urmă cu trei ani, Simona își deschisese un atelier de rochii, dorind totodată să facă și design interior. ‘Vreau să trec la nivelul următor în care să îmi dezvolt afacerea mea cu haine, dar mă apuc şi de design interior. Îmi lărgesc aria de activitate şi vreau să pregătesc pentru anul viitor o colecţie de modele prezentate într-o vilă decorată de mine. O voi avea alături pe prietena mea Maria Anichiti şi vrem să surprindem publicul cu surprizele noastre. Momentan, cei care îşi doresc creaţiile mele le pot comanda de pe pagina de Facebook Elidesign’, povestea fosta vedetă.

Se pare că afacerea cu atelierul de rochii nu a funcționat, dar s-a reprofilat imediat în alt domeniu. Simona deține în prezent o patiserie-cofetărie în Capitală. Într-un video postat pe pagina oficială de Facebook a patiseriei, Simona ex-Sensual, pregătește chiar ea o prăjitură.

O mai ții minte pe Simona Sensual
Simona Sensual
Simona Sensual gateste

Cine este, de fapt, Simona Sensual

Simona Sensual a devenit cunoscută după ce a avut o relație de câțiva ani cu Nicu Maharu. Originară din București, Simona a fost una dintre cele mai mediatizate vedete din showbiz-ul românesc. După ce a pozat în rubrica Fata de la Meteo, la fel ca și multe alte vedete, blondina avea să-și facă o carieră în televiziune. Simona Cristina Stefania Suhoi a lucrat la Kanald și B1 Tv, unde a prezentat show-uri de divertisment. În 2010, a fost reporter special pentru emisiunea lui Dan Capatos, după care și-a încercat o carieră în muzică, dar a eșuat.

Cu toate astea, Simona Sensual are o melodie lansată în colaborare cu Adrian Minune. „Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, șase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu „Sensual”. Nu vreau să mai apar. (…) A fost un om în viaţa mea care mi-a zis ‘frână’. Mi-a arătat o viață mult mai frumoasă și mai liniștită lângă el.”, a declarat Simona Șuhoi, la un moment dat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: