Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O mamă eroină! A născut în timp ce suporta o operație pe cord deschis: ”Copilul mi-a salvat viața”

O mamă eroină! A născut în timp ce suporta o operație pe cord deschis: ”Copilul mi-a salvat viața”

O mamă eroină! A născut în timp ce suporta o operație pe cord deschis: ”Copilul mi-a salvat viața”

Povestea unei femei a devenit virală după ce a aceasta a născut în timp ce suporta o operație pe cord deschis. Medicii au dus o luptă aprigă pentru a o ține în viață atât pe ea, cât și pe fiica ei. 

O mamă eroină! A născut în timp ce suporta o operație pe cord deschis: ”Copilul mi-a salvat viața

Sarcina poate să fie un lucru greu de dus la îndeplinit atunci când mama dezvoltă probleme de sănătate. De multe ori apar complicații, iar medicii se luptă ore în șir pentru a salva ambele suflete. Din acest motiv este bine ca femeile dornice să dea viață unui copil să meargă regulat la controale pentru a monitoriza sarcina și sănătatea lor.

Povestea Editei Tracey a devenit virală atunci când oamenii au auzit cum a decurs nașterea ei. Totul a început atunci când avea 35 de ani și era însărcinată în 36 de săptămâni, iar spatele ei a început să doară foarte tare. La început viitoarea mămică a crezut că e un simptom normal, dar, odată cu trecerea timpului, durerea s-a accentuat.

A născut în timp ce suporta o operație pe cord deschis. După multe săptămâni de așteptare, Tracey și-a dat seama că e ceva mai mult decât simptomele celor aproape nouă luni de sarcină, așa că a mers la spital. Aceasta a făcut multe teste și analize pentru a vedea care este problemă, iar când a aflat a fost terifiată!

Una dintre arterele ei era ruptă

Conform ABC News, se pare că durerea ei era provocată de o disecție aortică, boală care presupune că una dintre aterele inimii s-a rupt. Astfel că, Tracey trebuia să suporte o operație pe cord deschis în timp ce alți medici o operau prin cezariană.

A născut în timp ce suporta o operație pe cord deschis. Medicii au trecut la treabă și i-au făcut o cezariană de urgență, pentru a-i salva și copilul. A durat 30 de secunde ca medicii să îi aducă în siguranță copilul lui Tracey. Imediat ce au reușit acest lucru, medicii s-au concentrat pe proaspăta mamică. Timp de nouă ore i-au reparat inima, iar operația a reușit! Acum ea este cunoscută drept mămica care a născut în timp ce suporta o operație pe cord deschis!

Operația a fost un succes, iar mama și fiica erau în siguranță și pregătite de a merge acasă împreună. După ce și-a revenit complet, femeia a dat câteva declarații pentru ABC News, susținând că cea care i-a salvat viața a fost fiica ei.

”Eram pur și simplu fericită că sunt în viață și că fiica noastră e vie. Cred că copilul mi-a salvat viața”, a declarat Tracey pentru ABC News.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: