Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O mamă îndurerată a primit un sms de pe numărul fiului ei mort

O mamă îndurerată a primit un sms de pe numărul fiului ei mort

O mamă îndurerată a primit un sms de pe numărul fiului ei mort

O mamă îndurerată a primit un sms de pe numărul fiului ei mort. Femeia nu a putut accepta gândul că fiul său a trecut mult prea devreme în nefiinţă. Aceasta şi-a creat un obicei şi îi trimitea mesaje pe numărul său de telefon. Într-o zi, mama îndurerată o primit un răspuns la unul dintre mesaje. Acela a fost cu adevărat şocul vieţii sale.

Carol Adler este mama îndurerată. Taylor, fiul său, îşi dorea să devină poliţist. Acesta a făcut toate demersurile necesare pentru a-şi vedea visul împlinit. Însă, când totul părea atât de aproape de a fi adevărat, băiatul şi-a pierdut viaţa. Acesta avea zeci de vise printre care se regăseau şi înrolarea în armată, căsătoria şi crearea unei familii, să înoate „cot la cot” cu rechinii şi să salveze o viaţă. Taylor se afla în timpul programului pe 23 mai 2015. Acesta trebuia să investigheze un accident de maşină pe autostrada Colorado 66, în apropierea Weld County. În acelaşi timp, un echipaj de poliţie circula cu mare viteză în direcţia lui. Deşi au fost atenţionaţi, poliţistul ce se afla la volanul maşinii nu a respectat avertismentul şi a lovit ambii ofiţeri aflaţi la faţa locului. Atunci, Tylor şi-a pierdut viaţa pe loc.

A murit îndeplinindu-şi visul: a salvat o viaţă

Un şofer aflat la scena primului accident a fost avertizat de către Taylor să se dea la o parte în timp ce maşina de poliţie se apropia.

„Dacă l-ai mai putea întreba, ar mai fi făcut-o odată, chiar dacă s-a sacrificat pentru altcineva”, spunea mama lui.

Citeşte şi : Premieră într-un spital din România. Doi pacienți au primit, simultan, transplant de plămân și ficat

După înmormântare, mama lui Taylor credea că a găsit o portiţă prin care poate vorbi cu fiul său. Însă, într-o zi, femeia a primit răspuns de la numărul de telefon al fiului său decedat.

O mamă îndurerată a primit un sms de pe numărul fiului ei mort

„Îi trimiteţi mesaje Sergentului Kell Husley de la Greeley Police. Nu cred că mesajele dumneavoastră merg acolo unde credeţi dumneavoastră”.

Cum puţini s-ar fi aşteptat, numărul a fost redistribuit unui veteran în poliţie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini