Redactia.ro
Home » ADEVARUL » O mireasă în vârstă de 18 ani și-a luat viața la scurt timp după nuntă! Motivul o să-ți provoace fiori reci pe șira spinări

O mireasă în vârstă de 18 ani și-a luat viața la scurt timp după nuntă! Motivul o să-ți provoace fiori reci pe șira spinări

O mireasă în vârstă de 18 ani și-a luat viața la scurt timp după nuntă! Motivul o să-ți provoace fiori reci pe șira spinări

O mireasă în vârstă de 18 ani și-a luat viața la scurt timp după nuntă! Este cumplit ce a făcut femeia.

Coșmarul oricărei femei este ca, după nuntă, viața pe care și-o imagina alături de proaspătul soț să nu fie așa pefectă. Această tânără de 18 ani a trecut prin umilința vieții ei!

O mireasă s-a sinucis după ce soțul ei s-a declarat nemulțumit de rezultatele testelor de virginitate pe care a obligat-o sa le facă.

Este vorba despre Rajabbi Khurshed, în vârstă de 18 ani, care și-a luat viața la 40 de zile după nunta pe care familia sa o aranjase cu Zafar Pirov, de 40 de ani, din satul Charbogh din Tadjikistan.

Conform The Independent, bărbatul ceruse ca tănăra femeie să mai facă încă 2 teste de virginitate, în afara examenului cerut de statul Tadjikistan. Apoi, acesta a cerut să îi fie dată o a doua nevastă, după ce a refuzat să creadă în rezultatele testelor.

Familia lui Khurshed a povestit pentru Radio Europa Liberă că fiica lor le-a spus pe patul de moarte că trăiește sub o imensă presiune venită din partea soțului său și că nu mai suportă.

O mireasă în vârstă de 18 ani și-a luat viața la scurt timp după nuntă!

Pirov a fost acuzat că a împins-o pe fată la sinucidere și riscă acum până la 8 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat. Însă acesta respinge toate acuzațiile:

”Soția mea mi-a dat în scris că îmi dă voie să-mi iau o a doua soție, pentru că nu era virgină când ne-am căsătorit”, a susținut el.

Testele de virginitate pentru femei, înainte de căsătorie, reprezintă ceva normal în Tadjikistan.

Citește și: Pare banc, dar nu este! Uite ce a pățit o mireasă de 25 de ani în noaptea nunții cu un bătrân de 70

Loading...