Redactia.ro
Home » Sport » O nouă provocare pentru fani! Câți bani trebuie să strângă DDB pentru licență

O nouă provocare pentru fani! Câți bani trebuie să strângă DDB pentru licență

Dinamo, bani licență, DDB, fani

Fanii-acționari din DDB au la dispoziție 36 de zile pentru a aduna suma necesară pentru obținerea licenței pentru sezonul viitor.

Până acum fanii dinamoviști au reușit să facă rost de bani pentru a plăti salariile jucătorilor. Acum au început să caute soluții pentru a aduna în 36 de zile, 836.000 de euro. Inițial s-a crezut că este nevoie doar de 600.000 de euro, dar calculele au arătat că suma este mult mai mare.

Dinamoviștii trebuie să strângă banii până pe 26 martie

„Am pornit de la 1.200.000 €. Echipa DDB a făcut tot ce i-a stat în puținţă pentru a reduce suma cât mai drastic. Fiecare bănuț care a plecat din conturile DDB către Dinamo a fost folosit în acest sens, fiecare pas în negocierile cu jucătorii a fost calculat la fel, fiecare minut din discuțiile cu foști angajați a fost un alt efort de a reduce pe cât posibil povara.
În unele cazuri am reușit adevărate minuni, în altele mai puțin, chiar nu puteam impune cu forța înțelegere din partea unora care la un moment dat şi-au împletit destinul cu Dinamo şi nici nu vrem să fentăm parteneri…
863.000 € pare o sumă infernală, așa-i!? Mai ales că nu avem la dispoziție decât 36 de zile să o strângem. Este o sumă mare, într-adevăr, dar iată
TREI LUCRURI CARE NE SPUN CĂ VOM REUŞI!
1. Suntem câini, suntem construiți dintr-un aluat aparte, suntem uniți și suficient de determinați în iubirea noastră încât nimic să nu ne poată opri din ce avem de făcut. VOM SALVA DINAMO ŞI PUNCT!
2. Avem timp! DDB a identificat suficiente modalități prin care ne putem îndeplini targetul în aceste 36 de zile. Am anunțat primul pas al campaniei, vânzarea tricourilor merge bine, urmează să anunțăm și următorii paşi.
3. În acest moment, în programul DDB suntem înscrişi 14.344 de membri, cifră exactă! Toți oamenii ăștia suntem câini până în măduva oaselor, câini care am răspuns prezent atunci când am înțeles că Dinamo are nevoie de noi. Vreun dubiu aici!?”, este o parte din comunicatul DDB.

Care este planul fanilor

Suporterii au făcut toate calculele și au explicat cum vor reuși să adune peste 800.000 de euro până pe 26 martie.

„14.344 (membri) X 50 (euro) = 717.200 €
Pentru că de suma asta estimăm că vom avea nevoie în realitate pentru licență!
DDB continuă discuțiile cu toți cei care ne pot ajuta să coborâm suma finală încă un pic. În punctul în care suntem acum, suntem încrezători că vom găsi înţelegerea necesară pentru ca 863.000 € să coboare cu aproape 100.000!
Mai departe, în conturile DDB-PCH mai avem ceva bani, din care, după ce vom asigura alte posibile cheltuieli urgente estimăm că vor mai rămâne fonduri pe care să le îndreptăm tot către licenţț TOTUL pentru ca suma aceea să scadă!”, se precizează în comunicatul suporterilor-acționari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: