Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O polițistă a hrănit la piept un copil murdar și malnutrit

O polițistă a hrănit la piept un copil murdar și malnutrit

GALERIE FOTO (2) O polițistă a hrănit la piept un copil murdar și malnutrit

O polițistă a hrănit la piept un copil murdar și malnutrit: “Era înfometat, își băga mâinile în gură și se mușca. Mi s-a rupt sufletul!”

O polițistă din Argentina a hrănit la piept un copil malnutrit și murdar. Femeia se afla într-un spital în care efectua ture de pază când micuțul a fost adus. Deși medicii i-au spus că este un pericol pentru ea să alăpteze la sân un copil nespălat și plin de microbi, nu i-a păsat. Femeia a fost umană și l-a hrănit imediat.

Polițista Celeste Ayala lucra la spitalul de copii, Sor Maria Ludovica, din Buenos Aires, Argentina. Micuțul a fost adus la urgență din cauză că acesta acuza dureri și plângea cu disperare de mai bine de 5 ore.

Copilul își băga mâinile în gură de foame. Doctorii nu i-au oferit de mâncare micuțului, iar ea a cerut voie să-l țină în brațe și să-l hrănească. Poate așa reușea să-l liniștească. Doctorii i-au acordat permisiunea și Ayala l-a dus la sân și l-a hrănit, ceea ce l-a făcut să se liniștească imediat.

O polițistă a hrănit la piept un copil murdar și malnutrit

„Am văzut că băiețelul era înfometat, își ducea mâinile la gură, le băga în gură, plângea și se mușca. Așa că am cerut voie să-l țin în brațe și să-l hrănesc. A fost un moment trist, mi s-a rupt sufletul când l-am văzut!

Societatea ar trebui să fie mai sensibilă la asemenea probleme care afectează copiii. (…)”, a spus Ayala.

Deși angajații spitalului au încercat să o avertizeze pe polițistă că este un pericol în gestul său, ea a continuat să alăpteze. Un prieten de-al polițistei i-a făcut o fotografie fără ca ea să știe și a postat-o în mediul online, scriind:

„Vreau să fac public acest gest măreț de dragoste pe care Ayala l-a făcut! Nu i-a păsat că era murdar, așa cum au spus angajații spitalului. Ai făcut o treabă bună, Ayala!”, a spus Marcos.

Citește și: Uite de ce este important să îți fotografiezi aragazul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini