Redactia.ro
Home » Monden » O prezentatoare de la Pro TV a aflat o veste tristă. Vedeta riscă să ajungă la operație dacă nu intervine

O prezentatoare de la Pro TV a aflat o veste tristă. Vedeta riscă să ajungă la operație dacă nu intervine

geanina iles bolnava

Prezentatoarea de la Pro TV, Geanina Ilieș a primit o veste delicată din partea medicilor. Potrivit unui interviu acordat de gazda show-ului “Gospodar fără pereche”, riscă să ajungă pe masa de operație dacă nu respectă indicațiile medicilor. Ea a fost diagnostică cu o boală la ochi, afecțiune ce nu este specifică persoanelor tinere.

Prezantatoarea Geanina Ilieș diagnostică cu o afecțiune delicată la ochi

Geanina Ilieș este moderatoarea emisiunii “Gospodar fără pereche”, iar la doar 35 de ani a fost diagnosticată cu cataractă. În urma unui control oftalmologic, medicii i-au dat vestea tristă. Afecțiunea este specifică persoanelor trecute de a doua tinerețe.

“Este formă clinică de cataractă congenitală. E o formă incipientă, se poate corecta cu ochelari. (…). De obicei, are o importanță ereditatea. Se află în stare incipientă, dar dacă nu e tratată corespunzător, poate să se ajungă la operație”, a declarat specialista care a consultat-o pe prezentatoarea de la Pro TV.

Ce poate face prezentatoarea pentru a încetini dezvoltarea bolii

Bruneta a mai declarat că i-a fost recomandat să poarte ochelari acum ceva timp. Geanina nu a ascultat sfatul medicilor, iar în urma deciziei neinspirate i-a apărut cataracta. Prezentatoarea trebuie să se întoarcă peste șase luni în cabinetul medicului pentru a vedea stare bolii.

“Mă bucur că am vorbit cu doamna doctor, sunt mai multe faze, sunt o norocoasă (…)”, a declarat Geanina Ilieș în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Frumoasa prezentatoare are un fiu adolescent pe nume Patrick. Ea nu mai este cu tatăl băiatului, dar are o frumoasă relație de opt ani de zile pe care o ține departe de ochii lumii. Preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, mai ales că meseria iubitul ei este una diferită, ce nu implică camerele. Cei doi locuiesc împreună. Ea este fericită pentru că iubitul ei, Mircea se înțelege de minune cu fiul ei. Mircea chiar îi oferă sfaturi lui Patrick, semn că relația dintre cei doi este una solidă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: