Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Acum este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz

O recunoști? Acum este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz

GALERIE FOTO (3)

O recunoști?Acum este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz și apelează, adesea, la operațiile estetice pentru a se înfrumuseța. La un moment dat, pentru că și-a operat buzele a avut de suferit din această cauză.

O recunoști? Acum este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz

O recunoști în fotografiile de mai jos? Acum este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz și s-a remarcat în lumea mondenă prin operațiile estetice. De-a lungul timpului, a avut probleme și cu buzele. Sătulă de gurile rele care o critică pentru faptul că a trecut în repetate rânduri prin cabinetul medicului, ea a postat pe rețelele sociale o fotografie de pe vremea când avea doar 16 ani, informează Spynews.

”Ca tot vorbesc gurile rele ca m-am tot transformat si nu mai arat cum m-a facut mama! Voi ce ziceți? Aici aveam 16 ani🤗”, a scris Brigitte Pastramă pe contul său de Instagram.

Cum au reacționat fanii

Fanii, însă, i-au apreciat frumusețea, dar i-au scos în evidență faptul că operațiile estetice i-au mai redus din aceasta.

”Da, ai fost foarte frumoasă. Până ce ai recurs la reeşapare!!!/ Da, ai facut operații destul de multe. Normal ca esti schimbată total/ Erai mult mai frumoasa naturala🙂/ Intervențiile si-au spus cuvântul”, sunt câteva dintre reacțiile de la postarea brunetei.

Ulterior, Brigitte Pastramă a revenit cu o altă postare în care spunea că mama ei i-a adus în dar poze cu ea de când era doar un copil.

”Ia uite ce mi-a trimis mama de Craciun🤗 Poze cu mine mica💕”, a scris frumoasa vedetă în dreptul imaginilor cu ea mică.

A fost din nou asaltată cu comentarii, iar unul dintre ele a fost de la Vica Blochina:  ”Model… de mică 😘😘😘❤️❤️❤️ Cât personalitate”, a scris Vica pe Instagramul lui Brigitte

”Mi-aduc aminte ca atunci cand ai aparut pe media mi se parea ca esti cea mai frumoasa femeie(suntem de aceeasi varsta)/ Esti superba! Lumea e rea. Nu Pune la suflet frustrarile altora❤️/ Erau alte timpuri pe atunci ,foarte frumos❤️”, i-a scris o altă admiratoare lui Brigitte.

Brigitte Pastramă este căsătorită cu Florin Pastramă, dar în ultima vreme au avut parte de certuri. Au trebuit să se separe, la un moment dat, din cauză că Florin începuse să devină violent.

Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a sdtat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat. Familia lui a venit la mine în casă, să le dau bani, să le ajut, apoi mi-au făcut rău, au spus ca am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit. Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie, și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenințată. Și eu am fost amenințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața, să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere, a spus Brigitte la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: