Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă și-a modificat din nou buzele: ”Le iubesc!”

Brigitte Pastramă și-a modificat din nou buzele: ”Le iubesc!”

Brigitte Pastramă pare că este dependentă de operații estetice. După ce a avut de suferit, la un moment dat, din cauza unei proceduri la nivelul lor, vedeta și-a făcut o nouă modificare a buzelor. Mai mult, și-a făcut și o intervenție la nivelul ochilor.

Briggite Pastramă și-a modificat buzele

Brigitte Pastramă trece tot mai des prin cabinetul medicului estetician. Vedeta și-a modificat din nou buzele și și-a făcut o intervenție și la nivelul ochilor, informează spynews.

Focoasa brunetă a ținut să arate și fanilor de pe Instagram faptul că și-a mărit iar buzele. A lăudat-o pe doamna doctor estetician.O urmăresc de mult timp pe Insta și m-am bucurat când a ales Istanbul pentru cursurile care au consacrat-o: russian lips & fox eyes- pozele și neflitrate și nemodificate”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Imediat după procedură, soția lui Florin Pastramă a postat entuziasmată fotografii cu: ”Înainte” și ”După”.  Ea  este mândră de rezultatul obținut ”Îmi iubesc buzele! Fără filtru”, a menționat Brigitte pe Instagram.

Brigitte înainte și după operația estetică.

Brigitte Pastramă a avut probleme grave cu buzele

De-a lungul timpului, Brigitte Pastramă s-a remarcat în lumea mondenă prin operațiile estetice pe care le-a avut, dar și prin probleme apărute în urma acestora. Ea a suferit trei operații la buze pentru a le avea ca ale Angelinei Jolie. La un moment dat, a avut probleme cu toată fața din cauza unei soluții care i s-a injectat în buze.

”In 2003 mi-am marit buzele. Eram obsedata de buzele Angelinei Jolie, chiar daca si ale mele aratau foarte bine. Ma duceam cu pozele ei la medic. Dupa trei operatii, am avut ghinionul sa imi injectez o solutie permanenta. A fost retrasa de pe piata peste vreo doi ani, pentru ca era periculoasa. Picaturile astea au inceput sa migreze prin fata, pe la nari si peste tot. Nimeni nu mi-a zis ca buzele mele arata urat. Am platit mult sufleteste. Nu eram bucuroasa cand se facea misto de mine. Mi se spunea rata, botoasa, in toate felurile. 2-3 medici m-au palpat. Era foarte greu sa mi le scoata. Erau capsulate. La operatie, am avut pleoapele cusute ca sa nu mi se umfle ochii, pentru ca interventia a avut loc pe sub piele. Operatia a fost complexa si cu multe taieturi. Mi-am facut o repozitionare musculara si mi-am scos tot ce am avut artificial in fata. Fiecare muschi a fost repozitionat”, a dezvăluit Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă, alte operații estetice

Brigitte a mai povestit într-un interviu că are implanturi mamare, dar și că și-a făcut o rinoplastie, din cauza unei rupturi piramidale nazale. De altfel, în anul 2013, atunci când și-a operat buzele, a fost nevoită să scoată din buzunar 10.000 de euro.

”Primul implant mamar a fost în ’97, (2000€)l am shimbat de 2 ori, deoarece am născut de două ori de atunci, (5500€). Am o rinoplastie, făcută de un renumit doctor, deoarece am suferit o ruptură de piramidă nazală în 2009, în urma faptului că am fost agresată de tatăl Sarei, (2500€). Mi s-au augmentat în 2002 buzele la Timișoara cu o bioalcamidă, care mi-a migrat în toată fața și s-a capsulat și am reușit să mi-o scot în 2013 în Germania. Operația a durat 9 ore, prin laparoscopie și a fost cea mai scumpă și dificilă (10.000€)”, a declarat ea în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: