Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Micuța din imagine are o mamă celebră, care a fost multă vreme pe TV

O recunoști? Micuța din imagine are o mamă celebră, care a fost multă vreme pe TV

Sânziana ex-Buruiană, actuală Zuluf a născut săptămâna trecută o fetiță, după o operație de cezariană. Cea de-a doua fetiță a cuplului Sânziana și Nicolae Zuluf completează portretul de familie fericită, aceștia având încă o fata, pe Iza, în vârstă de 4 ani, care deja e star pe rețelele de socializare.

Sânziană Buruiană se declară o mamă fericită, după nașterea celei de-a doua fetițe, pe care o vor boteza Izabela Ioana Stefania. Însă, înainte ca aceasta să vină pe lume, fosta asistentă TV s-a concentrat pe dezvoltarea personala a Izei, prima sa fetiță. Aceasta moștenește frumusețea ambilor părinți, astfel că, micuța strânge deja mii de like-uri pe rețelele de socializare. Mama sa se ocupă de postarea fotografiilor cu micuța Iza, îmbrăcată în rochii de prințese, cu ajutorul cărora promoveza un brand de haine pentru copii.

View this post on Instagram

💗

A post shared by Sânziana Zuluf (@sanzianazuluf) on

Prima fotografie cu ce de-al doilea copil, sute de reacții

Așa cum era de așteptat, Sânziana Buruiană, actuală Zuluf, nu a ezitat să se fotografieze imediat după nașterea celui de-al doilea copil. Ba mai mult, aceasta a postat pe Instagram fotografia cu pricina, iar reacțiile la adresa acesteia nu au ezitat să apară. „M-a impresionat că a fost destul de cuminte. A plâns atunci după ce s-a născut, apoi s-a liniștit. Operația a decurs neașteptat de bine. Nu am simțit absolut nimic. La început, mi-era extrem de frică. Mi-a fost frică de sângerări, de hemoragie, din cauza că am avut o placenta joasă. De la anestezia aia m-am simțit de parcă pluteam. Mă gândeam să fie ea bine, sănătoasă. În momentul în care au scos-o moașele și mi-au spus că e frumoasa, m-am liniștit. A durat totul cam 15-20 de minute. La 5 minute după ce am ieșit din sala, l-am sunat pe Nicolae. Când am văzut-o prima data, am văzut că are foarte mult par și mi-am dat seama că seamănă foarte mult cu soțul meu. Am pupat-o de 5 ori pe fiecare obrăjor, pentru că vreau să aibă gropite în obrăjori. Mi-am dorit o fetiță brunetă, pentru că soţul meu este brunet. El mi-a spus că a avut foarte mari emoții când a luat-o în brațe. A spus că ea dormea, iar atunci când a luat-o în brațe ea a deschis ochii și parca-l caută cu privirea”, a declarat Sânziană Buruiană pentru Cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: