Redactia.ro
Home » Știri » O să rămâi cu gura căscată când vei vedea cât costă un șnițel cu cartofi prăjiți la „împinge tava” în Mamaia

O să rămâi cu gura căscată când vei vedea cât costă un șnițel cu cartofi prăjiți la „împinge tava” în Mamaia

Prețurile din Mamaia s-au mărit semnificativ. Ușor, ușor, un concediu pe litoralul românesc va deveni un lux pentru majortatea românilor. Prețurile al mâncare și cazare au explodat, la fel și la plata parcării. Ultima noutate este costul de 100 de lei pe zi pentru a putea parca mașina în stațiunea Mamaia. O femeie a mers la un restaurant de tip „împinge tava” și a rămas șocată cât a fost nevoită să plătească pe un șnițel cu cartofi prăjiți.

Șnițel cu cartofi la Mamaia, la preț de Monaco

Dacă acum ceva ani, Mamaia era o stațiune prietenoasă cu toți românii, în ultimii ani prețurile au crescut drastic, atât la mâncare cât și la cazare sau alte utilități. Un român este nevoit să agonisească fonduri cât pentru trei concedii pentru a putea petrece un weekend pe litoralul românesc. În acest an au fost surpinși chiar și turiști care din cauza prețurilor exorbitante ale cazărilor au ales să doarmă pe cearșaf sub cerul liber.

O femeie a rămas șocată cât a fost nevoită să plătească pentru o masă la un restaurant din Mamaia. Turista și-a comandat un șnițel cu cartofi și a ajuns să plătească  47 de lei (șnițelul 35 de lei și cartofii prăjiți 14 lei). Nu este un caz izolat. Un bărbat a plătit pentru un mic dejul în zona Mamaia Nord nici mai mult nici mai puțin de 92 de lei.

Cât a ajuns să coste un porumb la Mamaia

Nu doar cazarea și mâncarea din restaurante și terase s-a scumpit. Prețul porumbului fiert de pe plajă nu a scăpat nici el de o majorare de preț. Dacă în vara anului trecut prețul unui porumb era de 5 lei, anul acesta porumbul a ajuns să fie vândut de comercianți la prețul de 6 lei. Se pare că o familie cu doi copii ar trebui să scoată din buzunar 24 de lei doar pentru o porție de porumb.

Cât a fost nevoit să plătească un bărbat pentru o porție de hamsii

Un concediu pe litoralul rânesc, preponderent în Mamaia, a devenit un lux pentru mulți dintre români. Un bărbat a dezvăluit cât a plătit pentru o masă în Mamaia. Acesta a povestit că a dat pentru o ciorbă, o porție de hamsii și o bere nici mai mult nici mai puțin de 70 de lei, pe când soția sa a plătit 75 de lei pentru o friptură care nici măcar nu a mai ajuns la masă. Conform declarațiile bărbatului, doar pentru a-ți parca mașina în zona stațiunii Mamaia trebuie să plătești aproape 100 de lei pe zi.

Am dat pe o ciorbă, o porție de hamsii și o bere 70 de lei. Soția mea a comandat o friptură de 75 de lei, care nu a a mai ajuns pe masa noastră. Noroc că am putut lăsa mașina la o cunoștință, că dacă mai plăteam și taxa de parcare, care ajunge am auzit la aproape 100 de lei pe zi, paguba era și mai mare.„, a spus turistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: