Redactia.ro
Home » Sport » O sportivă îl acuză pe antrenorul lotului de bob de proxenetism și hărțuire

O sportivă îl acuză pe antrenorul lotului de bob de proxenetism și hărțuire

bob, scandal sexual, Ioana Gheorghe

Un nou scandal în sportul românesc. Ioana Gheorghe, vicecampioană europeană la bob, îl acuză pe antrenorul lotului, Paul Neagu că a abuzat de fete.

Sportiva în vârstă de 23 de ani susține că antrenorul Paul Neagu (66 de ani) a încercat în repetate rânduri să o umilească sau să o lovească. De asemenea spune că acesta era prieteni cu interlopi cărora le trimitea fete. De data aceasta COSR a reacționat, asta după ce în alte cazuri forul nu a mișcat un deget. S-a cerut suspendarea antrenorului până la aflarea adevărului.

Declarația Ioanei Gheorghe

Ioana Gheorghe a povestit pentru Ziua de Vest despre tratamentul la care erau supuse fetele.

”Mi-a trimis un mesaj pe WhatsApp, în care mi-a spus că fetele au plecat la băieți și m-a întrebat dacă putem să discutăm puțin. Am văzut mesajul după zece minute și în nici 12, în total, a fost la mine în cameră. Eram în lenjerie intimă, numai ce ieșisem de la duș. A intrat peste mine în cameră, nici nu l-am văzut la început, pentru că ascultam muzică în căști. Când l-am văzut, eram la mine la pat. Mi-a smuls telefonul din mână. În momentul în care i-am spus să îmi dea telefonul înapoi, că nu are niciun drept să îl ia, s-a repezi. Eram în pat și el stătea în picioare și se uita de deasupra mea. Avea telefonul în mână și a încercat să dea cu el în mine. Atunci, l-am prins de mână, l-am întrebat ‘Ce faceți?’. A încercat să mă jignească și să mă înjure. Eu am strigat-o pe colega mea care era în dormitor. El a început să îmi râdă în față: ‘Nu ai martori, nu știe nimeni’. Până la urmă, a văzut că era în cameră. A început să spună: ‘Nu ți-am făcut nimic, nici nu te-am atins. Niciun fel de problemă, acum ies din cameră’. Îi zicea colegei: ‘Fata asta are halucinații, nu știe ce vorbește. A luat-o razna, a înnebunit. Îi trebuie psihiatru’. După ce a plecat, am întrebat-o pe colega mea dacă a auzit ce s-a întâmplat, a spus că nu…”, a povestit Ioana Gheorghe, pentru Ziua de Vest.

Reacția șefilor Federației de Bob

Se pare că deocamdată șefii federației nu sunt dispuși să creadă declarațiile sportivei. Aceștia susțin că Ioana Gheorghe nu spune adevărul și ar avea alte interese.
”Personal, n-am niciun indiciu că declarațiile fetei sunt credibile. Din semnalele noastre, e posibil să fie la mijloc o imaginație bogată și să existe interese din partea ei. Pare să fie o înscenare, pentru că, din afirmațiile preliminare ale colegelor și ale băieților prezenți și ei în Letonia, nu se confirmă momentan nimic. Neagu deține mesaje din partea iubitului sportivei, care insista să fie cooptat în staff pentru a fi alături de fată. E profesor de educație fizică. Noi n-am cedat la aceste presiuni. Lăsăm însă Comisia să-și facă treaba. Nu vrem să influențăm cu nimic demersul lor”, a declarat secretarul general al federației, Florin Țicu , potrivit GSP.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: