Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O tânără a trecut prin șocul vieții ei! După o noapte de băut, s-a trezit cu o surpriză în pat FOTO

O tânără a trecut prin șocul vieții ei! După o noapte de băut, s-a trezit cu o surpriză în pat FOTO

GALERIE FOTO (3) O tânără a trecut prin șocul vieții ei! După o noapte de băut, s-a trezit cu o surpriză în pat FOTO

Fiecare persoană aude măcar o dată în viață că alcoolul trebuie consumat cu măsură, însă nu mulți ascultă acest sfat și ajung să nu-și mai amintească nimic din ce au făcut cu o seară în urmă. O tânără a simțit pe pielea ei acest lucru! 

O tânără a trecut prin șocul vieții ei! După o noapte de băut, s-a trezit cu o surpriză în pat

Toți facem greșeli și ajunge să regretăm unele lucruri pe care le-am făcut, însă o femeie a trăit un episod din viața ei de-a dreptul șocant, pe care nu-l va uita cu siguranță. După o noapte cu prietenii în oraș, aceasta s-a trezit cu o surpriză lângă ea.

Mia Flynn, în vârstă de 28 de ani, a postat un video pe rețelele de socializare în care spunea că îi e frică să se miste din pat, fiindcă alături de ea se află un câine husky, care îi inspiră teamă.

O tânără a trecut prin șocul vieții ei! După o noapte de băut, s-a trezit cu o surpriză în pat FOTO

”Eram puțin șocată când m-am trezit mahmură și câinele se uita la mine. Am fost îngrozită crezând că mă va ataca. Cred că patrupezii sunt drăguți, dar în același timp și puțin înfricoșători. În special unul mare precum cel care era în pat cu mine”, a spus Mia conform The Mirror.

O tânără a trecut prin șocul vieții ei! După o noapte de băut, s-a trezit cu o surpriză în pat FOTO

Aceasta a continuat și a spus că mama sa a fost extrem de supărată după acest episod, întâlnindu-se noaptea când a venit băută, spunându-i că și-a găsit ”un nou prieten”. ”Deci mă plimbam pe stradă ducându-mă acasă după miezul nopții, când acest câine a început să mă urmărească. El era rătăcit pe stradă, dar, se pare, că am greșit asumând asta, pentru că am aflat între timp că acolo trăiesc stâpânii săi. Mama a fost extrem de nervoasă. Era în pat la 2 noaptea când eu am venit cu husky-ul și i-am zis că mi-am găsit un nou prieten”, a completat tânăra pentru sursa menționată.

Un fermier a descoperit o balenă uriașă zăcea în mijlocul terenului său

Michael Woodson este un fermier dintr-un mic oraș din apropierea Great Salt Lake în Utah, SUA. În vârstă de 69 de ani, acesta se ocupă cu agricultura și animalele. Avea o viață liniștită și trăia departe de agitația orașelor, până într-o zi când totul s-a schimbat pentru el.

Woodson a pornit într-o zi în căutarea uneia dintre vacile lui care nu se mai întorsese acasă de ceva vreme. Ajungând la câmpul pe care îl administra, fermierul a văzut ceva ce nu și-a închipuit vreodată că va vedea în viața aceasta. Bărbatul a făcut o descoperire incredibilă!

Michael Woodson a găsit o balenă cu cocoașă de nici mai mult, nici mai puțin de 12 metri lungime. Balena zăcea fără suflare în mijlocul unuia dintre terenurile lui, la sute de kilometri depărtare de habitatul natural. În acel moment, fermierul a chemat poliția pentru a rezolva acest caz.

Poliția locală a a ajuns la fața locului pentru a investiga, fiindcă cetățeanul, complet perplex, credea că descoperirea lui ar fi o farsă ciudată pusă la cale de unul dintre vecinii săi tineri. Totuși, anchetatorii au respins această ipoteză deoarece nu existau urme ale vehiculelor cu care ar fi putut fi transportat animalul uriaș, urme nu erau nicăieri în apropierea lui. Poliția aproape că a recunoscut că habar n-are care este explicația.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: