Redactia.ro
Home » Știri » O tânără din Galați a fost dată dispărută de mama ei! Răspunsul dispecerului a șocat-o pe femeie

O tânără din Galați a fost dată dispărută de mama ei! Răspunsul dispecerului a șocat-o pe femeie

O tânără din Galați a fost dată dispărută de mama ei! Răspunsul dispecerului a șocat-o pe femeie

O mama din Galați a fost șocată de răspunsul unui dispecer atunci când a sunat la 112 pentru a anunța că fiica ei a dispărut. Femeia nu se aștepta la așa ceva din partea autorităților! 

O tânără din Galați a fost dată dispărută de mama ei! Răspunsul dispecerului a șocat-o pe femeie

O femeie din Galați a trecut prin clipe cumplite, după ce fiica ei care suferă de probleme psihice destul de grave a dispărut fără urmă. Îngrijorată de acest eveniment, femeia a apelat la serviciul unic de urgență 112, însă răspunsul pe care l-a primit a dezamăgit-o profund, fiind șocată de umilința prin care a trecut.

Potrivit informațiilor, femeia a sunat de două ori la 112, după ce fiica ei a fugit de lângă ea în condițiile în care recent fusese externată de la Spitalul de Psihiatrie din Galați. Mama tineri i-a povestit dispecerului întâmplarea, spunându-i că adolescenta este de negăsit, sperând că Poliția o va ajuta să-și găsească fiica.

Dispecerul la care sunase femeia nu i-a făcut legătura cu Poliția, ci cu o altă dispeceră a Ambulanței care i-a spus femeii că nu se poate face nimic, deoarece inițial fiica era în raza vizuală a ei, iar mai apoi a luat-o la fugă prin oraș și a dispărut din ochii mamei. Femeia le-a explicat autorităților în ce zonă a fugit fiica ei, însă răspunsul pe care l-a primit a șocat-o și a speriat-o și mai tare, în condițiile în care tocmai aflase că Poliția nu poate face nimic pentru a o găsi. Femeia îl acuză pe dispecer că repezit-o și a umilit-o în timp ce ea se temea pentru viața fiicei sale care suferă de probleme psihice.

”E, dacă i-ați pierdut urma, doamnă, când o găsiți, este liniștită și vrea să meargă la spital, reveniți la 112. Nu vine nimeni s-o caute în tot orașul. A pierdut-o, extraordinar…Poliția nu este în acest moment pe fir. Dar nici Poliția nu aleargă după ea. Dacă ea este fugită și n-o vede nimeni, unde s-o caute Poliția, doamnă?”, i-a spus dispecerul, potrivit spynews.ro.

Tânără a fost găsită după câteva ore la Spitalul de Psihiatrie

După discuția jignitoare cu dispecerul, în care acesta i-a spus femeii că ar trebui să revină cu un apel la 112 atunci când o va găsi pe fiica ei, femeia a plecat în căutări singură, fără ajutorul autorităților.

La câteva ore după apelul la 112, femeia și-a găsit fiica unde s-ar fi așteptat cel mai puțin, chiar la Spitalul de Psihiatrie, unde adolescenta cu probleme psihice a mers pentru a sta de vorbă cu un gardian pentru care făcuse o obsesie.

Serviciul de Ambulanță Galați a anunțat că a demarat o anchetă, angajata fiind acuzată pentru că a răspuns necuviincios în cazul dispariției fetei de 16 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: