Redactia.ro
Home » Știri » Oamenii din Massachusetts au fost terifiați după ce au fost găsite meduze uriaşe în apă

Oamenii din Massachusetts au fost terifiați după ce au fost găsite meduze uriaşe în apă

meduze uriaşe

În timp ce mulți oameni se întreabă cât de sigur este să viziteze plaja în timpul pandemiei coronavirusului, COVID-19 nu este singurul potențial pericol dacă vizitezi plaja locală, cel puțin, dacă locuiești în Massachusetts.

Nu, nu vorbim despre arsuri solare, pericolul înecului sau atacul unui rechin. Există o nouă amenințare în apă la Nahant Beach – meduze uriașe.
Meduzele lui Lion pot măsura 5 metri și te pot înţepa chiar dacă sunt moarte sau în viață. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru mai multe informații despre aceste meduze periculoase și uriașe.

Începând de vineri, nimeni nu fusese înțepat, dar încă mai exista un avertisment cu steagul violet pe plaja Nahant. Un avertisment cu pavilion violet permite vizitatorilor să știe că animalele periculoase pot fi prezente în apă. Mulți pasionați de plajă păreau să se bucure de timpul lor pe plajă, fără să se îngrijoreze de posibilitatea unei meduze uriașe în apă, dar cu siguranță nu face rău să știi ce să faci dacă tu sau cineva cunoscut este înțepat de o meduză.

Ce trebuie să faci dacă ești înțepat de meduză

În primul rând, dacă bănuiți că ați fost înțepat de o meduză, este important să ieșiți din apă imediat. Este, de asemenea, o idee bună să aveți o sticlă de oțet cu dvs., deoarece puteți utiliza oțetul pentru a curăța zona infectată.

Dacă nu aveți oțet, apa sărată funcționează și ea. Îndepărtați orice tentacul de meduza și înmuiați zona care a fost înțepată în apă fierbinte timp de 20 de minute. În cele din urmă, pentru a ajuta la durere, puteți aplica un steroid sau o crema antihistaminica. Dacă alegeți să vă vizitați medicul, el sau ea poate să vă prescrie ceva mai puternic, dacă este necesar.

Știați că meduzele pot măsura până la 5 metri în lungime? Ați vizita plaja chiar dacă știți că meduzele leului ar putea fi în apă?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini