Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis a lansat anunțul trist despre soțul său. Ce se întâmplă cu Viorel Lis: „Nu mai poate să se deplaseze”

Oana Lis a lansat anunțul trist despre soțul său. Ce se întâmplă cu Viorel Lis: „Nu mai poate să se deplaseze”

În cadrul unui eveniment monden organizat recent de Andreea Marin, Oana Lis a oferit detalii despre starea de sănătate a soțului său, Viorel Lis, care din păcate nu a putut participa din cauza problemelor de sănătate legate de mobilitate.

Ce a mărturisit Oana Lis

Prezentă la eveniment, Oana a împărtășit cu presa că fostul edil al Capitalei întâmpină dificultăți serioase legate de deplasare, fapt ce îl împiedică să fie alături de ea în public. „El nu mai poate să se deplaseze, era și el mereu prezent cu mine, eram obișnuiți să fim împreună”, a mărturisit Oana Lis pentru Wownews. Pentru a-l face să se simtă parte din viața socială, Oana îi trimite fotografii și videoclipuri de la evenimente, astfel încât Viorel să poată vedea și simți atmosfera.

Despre starea lui Viorel, Oana a adăugat: „Sunt zile și zile. Bătrânețea merge cu multe provocări, dar sunt ani dați de la Dumnezeu, oricum a depășit media de vârstă a României”. Ea a comparat situația României cu cea a Italiei, remarcând că media de vârstă în România este de 74 de ani, în timp ce în Italia este de 82 de ani.

Cum petrece familia Lis sărbătorile pascale

Întrebată despre planurile de Paște, Oana a spus că nu are nimic special pregătit, dar că va merge la biserică, respectând tradiția. Deși Viorel Lis nu poate participa fizic la evenimente sau la slujbe, Oana se asigură că spiritul său este inclus și că este la curent cu tot ce se întâmplă în jurul lor.

Acest anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis subliniază realitățile cu care se confruntă multe familii atunci când vine vorba de îngrijirea membrilor în vârstă. În ciuda provocărilor, Oana Lis rămâne optimistă și dedicată soțului ei, împărtășind cu lumea cum încearcă să facă față acestor provocări cu demnitate și dragoste.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: