Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, detalii despre plăcerile soțului. Cum îl satisface blondina pe Viorel Lis

Oana Lis, detalii despre plăcerile soțului. Cum îl satisface blondina pe Viorel Lis

GALERIE FOTO (3) Oana Lis, detalii despre plăcerile soțului.

Oana Lis, detalii picante din intimitate. Se știe că Oana Lis este o persoană transparentă și sinceră, în legătură cu viața personală. Ei bine, referitor la nevoile lui Viorel Lis, blondina s-a conformat imediat! Conform acesteia, plăcerile sale au legătură cu jocurile de noroc.

Oana Lis, detalii despre plăcerile soțului. Cum îl satisface blondina pe Viorel Lis

Oana Lis, detalii despre plăcerile soțului. Pe Oana Lis o cunoaște ca fiind o persoană extrem de sinceră și plină de umor. Cu toate că lumea a criticat-o ani la rând pentru că a ales să se căsătorească cu Viorel Lis, care este cu 35 de ani mai în vârstă decât ea, blondina le-a demonstrat tuturor că nu a rămas cu fostul primar al Capitalei pentru bani, ci din iubire. Oana și Viorel Lis au demonstrat că iubirea lor este sinceră, reușind să se numere printre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Oana Lis, detalii despre plăcerile soțului.

Recent, Oana a vorbit despre nevoile soțului său, menționând că se conformează imediat când vine vorba despre plăcerile acestuia.Blondina a decus să meargă tocmai până în Ilfov pentru a-i pune un bilet la jocurile de noroc fostului edil al Capitalei. Oana a declarat că angajații au fost foarte drăguți atât cu ea, cât și cu Viorel. Totodată, soția lui Viorel Lis a declarat că este o plăcere controlată, și nu o dependență. ”A fost și varianta de a juca online, dar lui Viorel îi plăcea să aibă biletele. Am mers o perioadă în Ilfov, dar ca să îi fac plăcerea lui Viorel. Nu este nicio rușine, oamenii de acolo au fost destul de drăguți cu noi. Este o plăcere controlată. Își permite și el. Atunci când ai avut mii de oameni în subordine, novelul tăi de adrenalină este foarte crescut. Nu poți brusc să te apuci de grădinărit. Am mers o dată pe săptămână acolo, am prins și ninsoarea.”, a declarat Oana Lis.

Medicul i-a recomandat să joace jocuri de noroc

Oana Lis a șocat pe toată lumea când a declarat că până și medicul lui Viorel Lis i-a recomandat acestuia să joace jocuri de noroc, pentru că acestea îi pun creierul în mișcare, fiind un exercițiu numai bun pentru fostul edil. ”Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut și un bilet de 200 de lei pe care l-a câștigat. În același timp este un mod în care eu verific că el gândește ok, calculează, calculez și nivelul cognitiv în funcție de asta. Și doctorul mi-a spus să îl las să joace pentru că îi pune creierul în mișcare.”, a mai adăugat blondina.

În 2011, Oana și Viorel Lis s-au cununat religios la Sf. Andrei din Chitila. Cei doi au apelat în acea zi la 10 bodyguarzi pentru liniștea lor, și pentru a nu avea parte de evenimente neplăcute în una dintre cele mai importante zile din viața lor.„Hai ca am facut-o si p-asta! Viorel, m-ai cam asteptat” a spus Oana la iesirea din biserica. Mai mult, se pare că Oana a făcut demersuri pentru a adopta un copil, deoarece își dorește foarte mult să devină mamă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: