Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse: „Nu-mi place de 23 de centimetri”

Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse: „Nu-mi place de 23 de centimetri”

GALERIE FOTO (4) Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse

Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse. Oana Lis este asalatată de mulți bărbați pe rețelele de socializare, care îi trimit numeroase poze perverse. Ei bine, aceast lucru a intrigat-o pe soția lui Viorel Lis, spunându-le acestora să nu îi mai trimită astfel de poze și a subliniat faptul că nu-i plac bărbații dotați.

Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse: „Nu-mi place de 23 de centimetri”

Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse. Oana Lis este un personaj plin de energie, emanând oriunde merge optimism. La 41 de ani, soția lui Viorel Lis se simte foarte bine în pielea ei, după ce a reușit să slăbească câteva kilograme. Acum, vedeta se confruntă cu o nouă problemă, de această dată, virtuală. Mai exact, Oana este asaltată de foarte mulți bărbați pe rețelele de socializare, mai ales acum când aceasta a slăbit. Unii dintre ei i-au făcut propuneri indecente, iar acest lucru a enervat-o la culme pe soția fostului primar al Capitalei. Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse.

Deși Oana a trecut cu vederea mesajele indecente, aceasta a început să primească zeci de poze porno, iar acest lucru a determinat-o pe blondină să ia atitudine. Oana Lis a răbufnit și le-a spus bărbaților să se oprească din această acțiune nepotrivită, subliniind faptul că nu au fost învățați cum să se comporte cu o femeie.“Nu-mi mai trimiteți d*#^-pic! Mă întreabă unul dacă îmi plac 23 cm!!!??? Ați văzut voi în filmele americane și ați copiat! Dacă sunt grasă și am fundul mare nu înseamnă că îmi place și mare! N-are legătură una cu alta! Se poate una să fie și slabă și largă!!! Se vede că v-au lipsit orele de educație sexuală la școală”, le-a transmis Oana Lis acestora.

De asemenea, Oana a vorbit într-un interviu mai vechi despre o traumă amoroasă pe care a trăit-o. Aceasta a spus că a devenit alergică la lichidul seminal. Conform specialiștilor, această afecțiune poate fi prevenită cu ajutorul medicamentelor antihstaminice, care trebuie luate cu 30-60 minute înainte de actul sexual. “Am dezvoltat o alergie la s*#^@. Nu știam ce e. Am fost la ginecolog. Se manifestă prin dureri abdominale, umflături în zona respectivă. Nici nu știam că există alergie la s*#^@. Am chemat și ambulanța și nu au știut ce să zică. Mi-e frică acum să mă mai atingă cineva. E chiar o dramă, psihologic e foarte nasol”, a declarat Oana Lis.

Oana Lis va deveni mamă

Oana și Viorel Lis sunt împreună de la sfârșitul anilor 90 și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Oana este mai tânără decât Viorel Lis cu 35 de ani. La început de an, Oana le-a dat o veste minunată fanilor săi. Blondina a anunțat că va deveni mamă, după ce i s-a aprobat certificatul de părinte adoptator. În momentul de față, soții Lis așteaptă să fie sunați pentru a adopta un copil. Întregul proces ar putea dura mult timp, dar Oana este dispusă să aștepte. „Eu am făcut tot ceea ce ține de mine. Acum aștept să fiu sunată atunci când se întâmplă în sistem o minune. Mi se pare normal să dureze timp. Am văzut comentarii pe Internet de la unele persoane că durează mult. Și o femeie care rămâne gravidă, durează 9 luni până când își vede copilul. Nu mai spun că în zilele de astăzi femeile au probleme și durează 10 ani până să rămână gravide”, a declarat Oana Lis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: