Redactia.ro
Home » Monden » Oana Lis va deveni mamă? Vedeta a dat vestea cea mare: „Mi-am luat certificat de părinte adoptator”

Oana Lis va deveni mamă? Vedeta a dat vestea cea mare: „Mi-am luat certificat de părinte adoptator”

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat

În prag de sărbători, Oana Lis este pe punctul de a-și îndeplini una dintre marile ei dorințe, aceea de a deveni mamă. Soția lui Viorel Lis a luat deja un certificat de părinte adoptator.

Oana Lis vrea să devină mamă

Oana Lis va deveni mamă. Astfel, chiar în prag de sărbători, soția lui Viorel Lis s-ar putea bucura de acest statut, pe care și l-a dorit, de-a lungul timpului. Oana Lis a obținut, deja, un certificat de părinte adoptator, informează ciao.ro

Vestea că Oana Lis va deveni mamă a fost dată în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta a precizat la Antena Stars că acum, în contextul sărbătorilor de iarnă, ar fi fost frumos ca un copil să le aducă atât ei, cât și lui Viorel, bucurie în casă sau să-l vadă împodobind bradul de Crăciun. Mai mult, pentru a deveni mamă, Oana Lis a precizat că a făcut toți pașii necesari pentru a adopta un copil.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana Lis în emisiunea Star Magazine, de la Antena Stars.

Care mai este starea lui Viorel Lis

În cadrul emisiunii Star Magazine, Oana Lis a vorbit și despre starea soțului ei, Viorel Lis. După atacurile cerebrale pe care le-a avut, Viorel Lis ar fi rămas cu urmări. El nu ar mai putea vorbi și obosește foarte mult, fapt care  justifică și absența sa de la televizor, din ultima vreme.

”Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune tv, acum ceva timp.

Decizia Oanei Lis de a deveni mamă a fost luată dinainte de pandemie, potrivit spuselor ei, dintr-un interviu mai vechi. Pe lângă procedurile despre care s-a interesat, Oana Lis a dezvăluit că a pregătit și camera copilului și a început, de altfel, să gătească.

Oana Lis abia așteaptă să devină mamă. Se înțelege acest lucru din declarațiile sale din același interviu, în care mărturisea că își imaginează cum va fi viața ei în acest rol.

Da, îmi doresc foarte mult un copil. Am luat în calcul toate aspectele, m-am interesat despre procedură. Am început să fac dosarul dinainte de pandemie, însă din cauza situației, am stagnat și vom relua după ce se termină nebunia asta. Până voi avea copilașul, vor trece probabil 6 luni, până la 2 ani. Deja aranjez camera, m-am apucat să gătesc. Nu îmi este frică pentru că eu am crescut cu responsabilități, după ce a murit mama, mi-am crescut frații. Chiar îmi imaginez cum ar fi să dorm cu copilul, să merg cu el în mașină. Viorel spune că trebuia să facem demult asta”, a declarat Oana Lis, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: