Redactia.ro
Home » Monden » Oana Moșneagu, veste tristă pentru fani: „Povestea noastră ajunge la sfârșit”

Oana Moșneagu, veste tristă pentru fani: „Povestea noastră ajunge la sfârșit”

GALERIE FOTO (2) Oana Moșneagu, veste tristă pentru fani

Oana Moșneagu, veste tristă pentru fani. Actrița din serialul Adela a făcut un anunț complet neașteptat pe rețelele de socializare. Vestea i-a luat prin surprindere pe toți fanii.Oana Moșneagu a postat un filmuleț pe Instagram și le-a dat o veste neașteptată internauților.

Oana Moșneagu, veste tristă pentru fani: „Povestea noastră ajunge la sfârșit”

Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman, a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare. Vestea i-a șocat pe internauți. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, fiind și colegi de platou la filmările serialului Adela. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au trecut rapid rin mai multe etape importante ale unei relații, iar în urmă cu câteva luni s-au mutat împreună. Actrița este mereu activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce întâmplă nou în viața sa. Vlad Gherman și Oana Moșneagu lucrează împreună în cadrul unui serial românesc, din distribuția căreia face parte din Cristina Ciobănașu, fosta iubită a lui Vlad Gherman. Oana i-a anunțat pe urmăritorii săi că serialul se apropie de final iar acest lucru o întristează.

„Hai, bună dimineața târzie. După cum se vede pe fața mea, nu, nu m-am trezit acum, m-am trezit mult mai devreme.Nici măcar nu are importanță. Am vrut să vă reamintesc că este joi, că mai sunt doar trei săptămâni din acest sezon. Partea bună e că vine și sezonul patru, partea proastă e că o parte din povestea noastră ajunge la sfârșit. Am emoții și aștept cu sufletul la gură.Sper că sunteți alături de noi”, a spus Oana Moșneagu pe rețelele de socializare.

Oana Mosneagu,. anunt trist

Oana Moșneagu, despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de câteva luni de zile. Mai mult, cei doi au dus relația la nivelul următor și s-au mutat împreună. Cu toate astea, fanii nu pot uita de relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, iar actorii primesc întrebări în legătura cu acest subiect. După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Gherman s-a apropiat de Oana, iar ulteriori au devenit un cuplu. Pe pagina de instagram a Oanei Moșneagu a ales să răspundă curiozităților fanilro , au apărut două întrebări, pe care ea spune că le primește constant.

Urmăritorii ei au vrut să știe ce simte ea în legătura cu faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu continuă să aibă o relație de prietenie.Vlad și Oana și-au confirmat relația pe 29 ianuarie 2022. Într-un videoclip publicat pe Youtube, ei au explicat de ce și-au ținut relația secretă timp de aproape jumătate de an. „Doamne, dar ce curioși mai sunteți. Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu, în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări, sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a spus Oana Moșneagu, potrivit wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: