Redactia.ro
Home » Monden » Oana Pellea și Marius Manole nu au întârziat cu reacțiile pentru melodia Erikăi Isac, Macarena. Ce au declarat cei doi mari actori

Oana Pellea și Marius Manole nu au întârziat cu reacțiile pentru melodia Erikăi Isac, Macarena. Ce au declarat cei doi mari actori

GALERIE FOTO (6)

Piesa „Macarena” a Erikăi Isac a devenit rapid un fenomen viral, atrăgând atenția a milioane de români și stârnind dezbateri aprinse în mediul online. Printre cei care au reacționat la această piesă se numără acum și actorii Oana Pellea și Marius Manole, iar opiniiile lor sunt surprinzătoare.

Într-un timp record de doar 9 zile de la lansare, piesa „Macarena” a Erikăi Isac a cucerit inimile ascultătorilor, acumulând peste 3,2 milioane de vizualizări pe YouTube. Pe lângă aceasta, piesa a generat peste 10.000 de comentarii și a primit peste 121.000 de aprecieri, ajungând pe locul 1 în Trending, pe platforma YouTube.

Marius Manole nu a dat verdictul

Marius Manole, unul dintre cei mai cunoscuți actori români, a declarat că nu a ascultat și nici nu intenționează să asculte piesa „Macarena” a Erikăi Isac. Cu toate acestea, el nu exclude posibilitatea de a se confrunta cu piesa, având în vedere popularitatea acesteia. Manole a afirmat că nu consideră că ar fi „bună sau nu piesa”, preferând să nu-și exprime o opinie clară în acest sens.

„Ei bine, da. N-am ascultat Macarena a Erikăi. Nici nu intenționez să o fac de bunăvoie. Sigur o să-mi ajungă la ureche, e inevitabil. Eu sper că nu a ajuns obligatoriu sau? Citesc la prieteni că nu e posibil să nu asculți asta. Na, Oana Dimofte, chiar n-am ascultat, dar nici nu mă întreb cine e fata asta și nici nu vreau să știu cine e. Cred că mai pot trăi încă niște zile fără să ascult. Supraviețuiesc. Na, v-am zis și eu părere mea, că eu cred că erați morți să aflați ce cred despre asta! p.s. eu nu zic că e bună sau nu piesa, n-am nicio părere. Zic doar că nu e «lectură» obligatorie.”, este declarația oferită de Marius Manole.

Oana Pellea, vizibil deranjată de „vulgaritatea” piesei

Pe de altă parte, Oana Pellea a oferit o reacție mai fermă, afirmând că a „rezistat 30 de secunde” ascultând piesa „Macarena” și că, în urma acestui scurt moment, a ajuns la o concluzie clară. Actrița a adăugat că preferă să rămână la „moda veche”, sugerând că nu este impresionată sau interesată de noul val de muzică.

„Oh… am ascultat. Să nu rămân… în urmă… cu toate că… prefer să fiu de modă veche. Am ascultat. Am rezistat 30 de secunde, m-am lămurit. Ai dreptate, Manolea. Nu e deloc «lectură obligatorie», parcă as rămâne la Pink Floyd sau Queen… deh… moda veche! Lasă-mă așa! Aleg să nu mă intereseze DELOC genul acesta de exprimare! Mesajul poate fi transmis și ALTFEL, nu? Trebuie neapărat un limbaj vulgar? Când spun vulgar… sunt delicată! Crede cineva că forța se poate combate cu utilizarea forței, vulgaritatea cu vulgaritate, subcultura cu subcultură? Dimpotrivă! Alegerea mea. Punct. Nu comentez o altă alegere și rog să-mi respectați, la rândul dumneavoastră, alegerea. Case closed!”, a scris Oana Pellea în social media.

Melodia, un strigăt de luptă către bărbați

Erika Isac, una dintre voci proeminente în scena muzicii trap din România, a provocat o adevărată revoluție online cu lansarea piesei sale noi, „Macarena”. Acest single nu doar că împrumută numele de la celebrul hit al anilor ’90, ci și abordează teme serioase din societatea contemporană, în special cele legate de tratamentul femeilor. Prin intermediul unui limbaj direct și dur, Erika Isac expune misoginismul, hărțuirea și violența împotriva femeilor, declanșând o serie de reacții mixte în mediul online. „Macarena” nu este doar o piesă muzicală obișnuită.

Este o declarație de forță și independență feminină, un atac frontal asupra comportamentelor și atitudinilor misogine din societatea actuală. Versurile piesei evidențiază dualitatea mesajelor transmise de artistă. De la celebrarea libertății femeilor la provocarea la reflexie asupra rolului bărbaților în societate. Alegerea unui limbaj vulgar pentru exprimarea mesajelor sale a fost un aspect care a stârnit un val de controverse. Comparată cu stilul unor trupe consacrate precum BUG Mafia sau Paraziții, abordarea Erikăi a generat o gamă largă de reacții, de la susținere ferventă până la critică acerbă.

Lansarea „Macarena” a provocat un ecou semnificativ în mediul online, atrăgând atenția nu doar a susținătorilor, ci și a criticilor. Femeile au început să împărtășească povești personale într-o mișcare asemănătoare cu cea internațională „MeToo”. Asta subliniază impactul puternic al piesei în conștiința socială. „Macarena” nu este doar o piesă muzicală, ci un manifest puternic pentru drepturile și demnitatea femeilor în societatea contemporană. Impactul său puternic, atât în mediul online, cât și în cercurile politice, subliniază importanța și necesitatea abordării problemelor sociale prin artă și muzică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: