Redactia.ro
Home » Monden » Oana Radu, noi dezvăluiri în scandalul divorțului de Cătălin Dobrescu! De ce își dorea fostul soț să locuiască împreună și după separarea lor

Oana Radu, noi dezvăluiri în scandalul divorțului de Cătălin Dobrescu! De ce își dorea fostul soț să locuiască împreună și după separarea lor

Oana Radu și fostul soț.

Oana Radu, cunoscuta cântăreață, a fost în centrul atenției încă o dată, de data aceasta din cauza dezvăluirilor surprinzătoare legate de divorțul său tumultuos de antrenorul de fitness, Cătălin Dobrescu. Într-un interviu recent, Radu a făcut lumină asupra unor detalii întunecate ale relației lor, dezvăluind faptul că fostul ei soț ar fi dorit să locuiască împreună și după separare. Această mărturisire a stârnit interesul și curiozitatea publicului, care se întreabă care ar fi fost motivul din spatele acestei dorințe neobișnuite.

Oana Radu, noi dezvăluiri în scandalul divorțului de Cătălin Dobrescu

Relația dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu, la prima vedere, părea a fi una solidă și armonioasă. Cu toate acestea, adevărul despre dificultățile lor a ieșit la iveală la scurt timp după anunțul divorțului. Se pare că unul dintre principalele puncte de conflict a fost apartamentul în care locuiau, achiziționat de către Oana Radu în timpul căsniciei lor. În ciuda unor înțelegeri inițiale referitoare la contribuțiile financiare ale lui Dobrescu, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când acesta a cerut restituirea sumei într-un interval de timp mai scurt decât cel convenit inițial.

De ce își dorea fostul soț să locuiască împreună și după separarea lor

Decizia lui Dobrescu de a dori să continue să locuiască împreună în apartamentul lor comun până când suma convenită ar fi fost returnată a pus-o pe Oana Radu într-o poziție dificilă. Vedeta a dezvăluit că nu ar fi putut accepta acest aranjament și a fost nevoită să plece din locuință, dormind la prieteni sau în alte locuri temporare. Această situație tensionată și neconvenabilă a dus în cele din urmă la decizia sa de a pune capăt relației cu Dobrescu.

Pentru Oana Radu, apartamentul nu reprezenta doar un simplu bun material, ci rezultatul muncii și efortului său depuse în timpul căsătoriei. Ea a subliniat că a fost dispusă să își îndeplinească obligațiile față de fostul soț pentru a încheia relația într-un mod pașnic și a păstra apartamentul în posesia sa. Cu toate acestea, dorința lui Dobrescu de a locui împreună chiar și după divorț a făcut imposibilă menținerea acelei armonii.

„Am muncit pentru apartamentul ăsta când eu nici nu aveam voie să vorbesc. Eu trebuia să mă opresc, am chisturi pe corzile vocale și trebuia să mă tratez la Paris.

Am muncit foarte mult pentru apartamentul ăsta și nu mi-l doream să îl vând. Am stabilit de comun acord cu Cătălin, nu doar eu, nu doar el, că voi rămâne eu în apartament și că îl voi despăgubi. Într-un final, n-am mai reușit. Era o casă luată în timpul căsătoriei.(…) El a vrut o sumă pe care el a stabilit-o. Eu ca să termin relația asta frumos și ca să scap odată și să fiu liniștită și ca să nu vând apartamentul, am zis că îi dau suma. Prima dată a zis că vrea banii în doi ani, după care într-un an, după care în șase luni(…) El voia să locuim împreună până când eu urma să îi dau banii, chiar dacă eram divorțați și am zis că nu am cum să dorm cu el în casă, pentru că ne certam. Ne certam foarte tare.”, a povestit Oana Radu, în platoul unei emisiuni TV, potrivit Cancan.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: