Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a apelat la ajutorul medicilor! Ce a pățit vedeta

Oana Roman a apelat la ajutorul medicilor! Ce a pățit vedeta

GALERIE FOTO (3) Oana Roman a apelat la ajutorul medicilor!

Oana Roman și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a ajuns pe mâinile medicilor și speră să nu simtă nicio durere. Ulterior, soția lui Marius Elisei a declarat că va merge la dentist pentru a rezolva o problemă care pare extrem de urgentă.

Oana Roman a apelat la ajutorul medicilor! Ce s-a întâmplat cu vedeta

Se știe deja că Oana Roman este o persoană activă pe rețelele de socializare și nu se ascunde să le ofere fanilor săi informații despre viața sa de zi cu zi. Recent, Oana și-a anunțat urmăritorii că urmează să ajungă pe mâna medicilor. Mai exact, fiica fostului prim-ministru, Petre Roman va merge la stomatolog pentru a-și rezolva probleme mai vechi. „Mă duc la dentist și sper să rezolv repede și fără dureri ce am de făcut astăzi. Vă pup”, a anunțat Oana Roman la InstaStory. Vedeta le-a mărturisit internauților că speră ca întreaga procedură să se desfășoare fără dureri.

Oana Roman criticată dur de Oana Zăvoranu

Scandalul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu s-a produs în urmă cu câțiva ani, dar toată lumea credea că cele două au îngropat securea războiului. Ei bine, s-au înșelat! După ce în presa circula diverse informații despre divorțul lui Pepe și Raluca, Zăvo a criticat la un moment dat acest eveniment. Fiind nevoită să o caracterizeze pe Oana Zăvoranu, soția lui Elisei a cam jignit-o pe actriță, gest care a deranjat-o pe fosta parteneră a lui Pepe. Astfel „Querida” a criticat-o dur în ultimele zile pe Roman. Ultima săgeată aruncată către Oana Roman are legătură cu Pepe. Zăvo a criticat-o pe aceasta că și-a exprimat admirația public față de Pepe, spunând că este un om minunat. „Și de ăsta e tare mândră… E… ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca „iubit” că de mult timp visează în secret la el… la el și el… NIMIC, BĂI NENE. (…) „Dar tu… continuă să visezi… că visul moare ultimul”, i-a transmis Oana Zăvoranu Oanei Roman.

Oana Roman se simte hărțuită

Cu toate că Oana Roman se poate considera o femeie împlintă, mai ales după ce a scăpat de kilogramele în plus, aceasta susține că nu se află în cea mai bună etapă a vieții sale, fiind îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, dar și din cauza criticilor aduse în mediul online. Vedeta este asaltată de comentarii negative apărute în urma conflictului cu Oana Zăvoranu. „De ieri mă chinui și mă zbat în sufletul meu pt a găși cea mai bună variantă să o îngrijesc pe mama care are din ce în ce mai multe probleme de sănătate. N-am spus și nu m-am plâns nimănui. În tot acest timp sunt hărțuită, asaltată și terorizată de o adunătură de oameni care mi trimit mesaje și comentarii absolut oribile legate de nu știu ce aberație de glumă despre mine. Omul se dovedește a fi cea mai urâtă ființă.Capabilă de cele mai înfiorătoare lucruri, de cele mai inadmisibile crime, de cea mai multă ură și de cele mai mari păcate! , a scris Oana Roman pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: