Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a răbufnit. Mesajul dur transmis de vedetă pentru hateri

Oana Roman a răbufnit. Mesajul dur transmis de vedetă pentru hateri

Oana Roman a răbufnit

În ultima perioadă, Oana Roman a fost implicată într-un scandal cu Oana Zăvoranu, care nu a iertat-o pentru comentariul pe care l-a făcut în cadrul emisiunii lui Măruță, când a fost provocată să o caracterizeze în câteva cuvinte pe actriță. Acum, soția lui Elisei trece printr-o perioadă grea, din cauza mamei sale bolnave. Pe lângă asta, vedeta se confruntă și cu un val de ură pe rețelele de socializare care a făcut-o să răbufnească.

Oana Roman a răbufnit. Mesajul dur transmis de vedetă pentru hateri

Oana Roman trece prin momente dificile, deoarece mama sa, Mioara Roman este bolnavă. Și parcă nu ar fi fost de ajuns, soția lui Marius Elisei se confruntă acum și cu un val de ură venit din partea internauților pe rețelele de socializare. Ei bine, aceasta nu a mai suportat și a răbufnit. Recent, Oana a postat un mesaj dur la adresa celor care au jignito-o. Oana Roman a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care le transmite urmăritorilor săi că este foarte dezamăgită de atitudinea oamenilor.

Fiica fostului primului ministru Petre Roman a spus că s-a simțit jignită de cuvintele urâte adresate pe Internet, susținând că s-a convins încă o dată că răutatea unor persoane poate fi nemărginită. „De ieri mă chinui și mă zbat în sufletul meu pt a găși cea mai bună variantă să o îngrijesc pe mama care are din ce în ce mai multe probleme de sănătate. N-am spus și nu m-am plâns nimănui. În tot acest timp sunt hărțuită, asaltată și terorizată de o adunătură de oameni care mi trimit mesaje și comentarii absolut oribile legate de nu știu ce aberație de glumă despre mine. Omul se dovedește a fi cea mai urâtă ființă „, a spus Oana.

Mai mult, Oana Roman consideră că omul este ființa capabilă de cele mai îngrozitoare lucruri și că această specie va fi înghițită de negura. „Capabilă de cele mai înfiorătoare lucruri , de cele mai inadmisibile crime, de cea mai multă ură și de cele mai mari păcate! Nu cred că ceva mai poate repara gradul de josnicie pe care l-a atins omul. Mi se pare că suntem fără scăpare. Și că ne va înghiți negura și pe ăștia normali care mai suntem , laolaltă cu cei care zilnic, în fiecare secundă, distrug orice urmă de bine dintre noi”, a continuat Oana Roman.

Oana Roman revoltată pe mesajele jignitoare pe care le primește

Oana Roman se declarată revoltată pentru tot ce se întâmplă pe rețelele de socializare, unde oamenii sunt liberi să-și exprime punctul de vedere legat de orice subiect, fără să le pese că vor jigni sau că vor neferici o persoană. Totodată, vedeta a precizat că într-un final fiecare dintre cei care jignesc vor suporta consecințele faptelor lor. „Vom ajunge să plătim noi și pt păcatele lor. Mi-e silă și mi-e lehamite de ce văd în jur . Un fel de apocalipsă a binelui și a bunului simț. Încep să nu mai cred că ajunge să fii drept, bun și corect că să îndepărtezi răul. Răul pare că triumfă și noi ne uităm indiferenți.Indiferență asta la rău care credem că nu ne va afecta , dacă nu este îndreptată împotriva noastră, ne va costă. Pe toți. Într-un fel sau altul. Nu mai tolerați răul , nu mai intrați în jocurile celor care răspândesc ura și nimicnicie. Nu-I mai lăsăți sa otrăvească totul în jur. Spațiul din jur e și al vostru”, și-a încheiat mesajul Oana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: