Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, dată de gol de fetița ei privind dieta ei. Zăvo a taxat-o imediat: “Cerți copilul că spune adevărul?”

Oana Roman, dată de gol de fetița ei privind dieta ei. Zăvo a taxat-o imediat: “Cerți copilul că spune adevărul?”

Oana Roman, dată de gol de fetița ei privind dieta ei

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman este departe de a se finaliza. Bruneta a anunțat că o dă în judecată pe soția lui Marius Elisei, după ce aceasta a spus că ar avea probleme psihice. Recent, actrița a postat un filmuleț cu Oana Roman, în timp ce aceasta le spunea fanilor săi că a mâncat o singură felie de pizza, iar Izabela a contrazis-o, menționând că a mâncat mai mult. De aici și până la noi critici din partea brunetei, nu a mai fost decât un pas.

Oana Roman, dată de gol de fetița ei privind dieta ei. Zăvo a taxat-o imediat: “Cerți copilul că spune adevărul?”

Oana Roman și Oana Zăvoranu se atacă reciproc, după ce fiica fostului prim-ministrul al României a descris-o pe actriță în emisiunea lui Măruță, ca fiind ”Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”. Ei bine, Zăvo nu s-a abținut după ce a aflat această descriere și a criticat-o dur pe Oana Roman pe rețelele de socializare. Zile la rând, bruneta a postat fel și fel de imagini cu Oana Roman, dar soția lui Elisei nu a reacționat. Asta până când, Oana Zăvoranu a publicat o poză cu Izabela, fiica Oanei Roman, iar acest lucru a deranjat-o grav pe roșcată. Așadar, soția lui Marius Elisei a anunțat că o va da în judecată pe brunetă, deoarece s-a luat de copilul ei. În urmă cu câteva ore, Oana Roman a intrat live pe rețelele de socializare și a vorbit despre dieta ei. Vedeta le-a povestit fanilor săi că în ziua respectivă a mâncat o felie de pizza, dar a fost imediat dată de gol de fiica sa. Izabela a intervenit peste mama ei și a spus că minte, și că de fapt a mâncat trei felii de pizza. În acel moment, Oana i-a făcut semn fiicei sale să tacă.

Oana Zăvoranu o dă în judecată pe Oana Roman

La rândul ei, Oana Zăvoranu a anunțat că o dă în judecată pe Roman pentru că a spus despre ea că are probleme psihice, cu toate că ea a încercat să o sfătuiască pe mama Izabelei să nu își mai expună fiica pe Instagram.

Recent, Zăvo a postat câteva printscreen-uri pe Instagram, cu live-ul Oanei Roman în care este dată de gol de fiica sa, ironizând-o din nou pe vedetă. „Da’de ce îți cerți copilu că spune adevărul?, Zi săru-mâna la Președinta că mai apari și tu de când te bag în seamă. A mâncat doar o banană mă…și „DOAR” tot frigideru„, a spus Oana Zavoranu in mesajul ei.

Fiica Mărioarei Zăvoranu a declarat pentru Fanatik că o va da în judecată pe Oana Roman. „Am văzut că a zis că mă dă în judecată. Ce m-a deranjat e că a zis că am probleme psihice și pentru asta o dau eu în judecată căci am vorbit deja cu avocații mei. Ea are probleme psihice nu eu”, a fost reacția Oanei Zăvoranu. Bruneta subliniează faptul că nu a jignit-o niciodată pe fiica Oanei Roman. „Garantez că ea o să aibă proces cu mine. Eu am avocați, nu îi caut pe un cont de Facebook unde se vând hăinuțe second-hand, și nu am nimic cu hainele second-hand, să ne înțelegem. Ea a cerut ajutorul acolo, atât de importantă este”, a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: