Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, criticată de Razvan Botezatu pentru episodul cu pizza: ”S-a făcut de râs tare de tot”

Oana Roman, criticată de Razvan Botezatu pentru episodul cu pizza: ”S-a făcut de râs tare de tot”

Oana Roman, criticată de Razvan Botezatu

Oana Roman a fost subiectul unor glume în mediul online. De curând a postat un live pe Facebook în care este dată de gol de fiica ei că a mâncat mai mult de o felie de pizza. Nu a scăpat de glumele internauților, dar nici de replicile dure ale vedetelor. 

Oana Roman, criticată de Razvan Botezatu pentru episodul cu pizza

Răzvan Botezatu nu s-a putut abține și a comentat și el episodul în care Oana Roman este dată de gol de fiica ei. Cunoscutul influencer și-a dat cu părerea despre video-ul postat pe pagina de Facebook, fiind șocat că fiica lui Petre Roman nu a sters clipul și l-a lăsat să-l vadă toată lumea, potrivit cancan.ro.

Filmulețul a devenit rapid viral și au început să se facă glume pe seama Oanei Roman. Nu avea cum să scape de părerea lui Razvan Botezatu, care se știe că băiatul comentează tot ce există pe internet.

 ”Nu pot să înțeleg de ce a lăsat live-ul pe pagină. Trebuia să îl oprească și să îl șteargă. Adică s-a făcut de râs tare de tot, mai ales cu un subiect așa sensibil. Pe de altă parte, Oana Roman ar putea fi acum cea mai bună reclamă pentru pizza aia”, a comentat Răzvan Botezatu.

De asemenea, Răzvan Botezatu a continuat cu ironia la adresa vedetei, spunând că oricum Oana Roman este obișnuită cu glumele pe seama ei și cu răutățile din partea oamenilor, mărturisind că el și-ar fi sters contul dacă ar fi făcut o gafă așa mare ca ea.

”Sincer, e tare Oana Roman, se ține tare. Eu cred că mi-aș șterge contul dacă aș vedea câte glume sunt acum în online pe tema feliilor de pizza, mai ales că, de ficare dată când a făcut ea ceva s-a lovit de un val de hate. Dar Oana Roman e puternică, nu face nimic, trece și peste asta și continuă să facă tot felul de reclame, o admir pentru asta. Oricum, o gafă ca a ei vezi la 10 ani, a fost de senzație, iar puștoaica ei, adorabilă. Copiii nu știu să mintă, a făcut-o praf fiica ei din două vorbe… Nici dacă era regizat momentul nu ieșea atât de bine”, a mai spus Răzvan.

Oana Roman, dată de gol de fetița ei privind dieta ei

Recent, Oana Roman a filmat un live pe Facebook în timp ce aceasta le spunea fanilor săi că a mâncat o singură felie de pizza, iar Izabela, fiica ei, a contrazis-o, menționând că a mâncat mai mult. De aici și până la noi critici din partea Oanei Zăvoranu, nu a mai fost decât un pas.

Bruneta a postat câteva printscreen-uri pe Instagram, cu live-ul Oanei Roman în care este dată de gol de fiica sa, ironizând-o din nou pe vedetă. ”Da’de ce îți cerți copilu că spune adevărul?, Zi săru-mâna la Președinta că mai apari și tu de când te bag în seamă. A mâncat doar o banană mă…și „DOAR” tot frigideru”, a spus Oana Zavoranu in mesajul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: