Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman a câștigat procesul intentat împotriva Oanei Zăvoranu. Care a fost reacția actriței

Oana Roman a câștigat procesul intentat împotriva Oanei Zăvoranu. Care a fost reacția actriței

GALERIE FOTO (8)Oana Roman a câștigat procesul intentat împotriva Oanei Zăvoranu

Oana Roman a câștigat procesul intentat împotriva Oanei Zăvoranu. După luni de zile în care a preferat să tacă, Oana Roman a câștigat procesul intentat împotriva Oanei Zăvoranu. Iubita lui Marius Elisei le-a explicat fanilor săi din mediul online de ce nu a reacționat până acum la adresa actriței.

Oana Roman a câștigat procesul intentat împotriva Oanei Zăvoranu. Care a fost reacția actriței

Justiția a decis. Oana Roman i-a dat o lovitură de grație Oanei Zăvoranu. După luni de zile în care actrița a avut numeroase reacții dure la adresa iubitei lui Marius Elisei, aceasta a reacționat. Recent, Oana Roman a postat la InstaStory mai multe imagini în care demonstrează că justiția a fost de partea, câștigând procesul intentat împotriva Oanei Zăvoranu. Conform documentului, decizia este definitivă. Bun. Am tăcut mult. Acum vorbesc! Azi s-a pronunțat decizia de respingere a apelului, sentința DEFINITIVĂ! ORDONANȚA PRESEDENȚIALĂ ERA ORICUM EXECUTORIE DIN PRIMA INSTANȚĂ. MULȚUMESC!”. a scris Oana Roman.

În tot acest timp, internauții s-au întrebat de ce Oana Roman nu a reacționat pe rețelele de socializare la adresa actriței. Ei bine, fiica lui Petre Roman le-a explicat acestora motivul. „Am tăcut din noiembrie până acum pentru că am lăsat justiția să decidă! S-a creat un predecent prin care eu sper ca online-ul să fie mai curat și mai uman. Justiția a decis, judecătorii au hotărât și au dispus în numele legii, iar legea trebuie să fie respectată de toată lumea. Pentru că NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE”, a mai spus vedeta de la Antena Stars.

Reacția Oanei Zăvoranu

Deși în urmă cu puțin timp justiția a decis să-i dea câștig de cauză Oanei Roman în procesul cu Oana Zăvoranu, actrița pare că nub este afectată de acest verdict. Ba din contră, bruneta a postat la InstaStory o nouă critică la adresa fiicei lui Petre Roman. „Când mă uit la tine, Peppo, îmi vine greu să cred că nu mai guști deser. Aaa, acest deser, că în rest rupi eclerele și amandinele. Mai ușor cu desertul, că noul tău tovaraș, Mutulică, nu halește grăsanii”, a comentat Oana Zavoranu în urmă cu câteva minute.

Reactia Oanei Zavoranu

Bruneta se bucură de o bază mare de bani, mai ales după ce și-a organizat propria emisiune online unde abordează diferite subiecte. Cu toate astea, Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și le-a luat în vizor pe vedetele autohtone.

Aceasta a numit-o pe Oana Roman ‘purcelușa Peppa’, inscându-se un adevărat scandal între cele două. În momentul în care actrița le-a vorbit administratorilor săi despre Iza, fiica Oanei Roman, aceasta a decis să ceară ajutorul autorităților. ”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale.

Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.”, spunea Oana Roman, pe Instagram.

Etichete: