Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman nu are televizor acasă. Care este motivul

Oana Roman nu are televizor acasă. Care este motivul

GALERIE FOTO (3) Care este cel mai mare viciu al Oanei Roman! La ce nu poate renunța nici în ruptul capului?

Oana Roman nu are televizor acasă. Deși este mai mereu prezentă pe micile ecrane, și de curând a început filmările pentru emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, se pare că Oana Roman evită televizorul. Ea a explicat și motivul.

Oana Roman nu are televizor acasă. Care este motivul

Oana Roman nu are televizor acasă. Greu de crezut, dar așa stau lucurile în familia vedetei. Ea a explicat în emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, în timp ce-și prezenta noua casă, cumpărată în 2019, care este motivul pentru care evită televizorul, informează cancan.ro

Casa Oanei Roman are 300 mp și este formată din 4 dormitoare, 2 livinguri, un garaj și o terasă. Însă, doar într-un linving există TV, iar în cel de al doilea, care este folosit mai des, fata lui Petre Roman vrea să comunice mai des cu fetița ei și a lui Marius Elisei, Isabela, să citească în tihnă sau să vizioneze un film pe tabletă.

”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume”, a spus Oana Roman.

Marius Elisei s-a oferit să o ajute pe Oana Roman

În urmă cu câteva zile, deși s-au despărțit și pare că defitiv, din spusele Oanei, aceasta a anunțat pe Instagram că și-a lăsat fetița în grija lui Marius Elisei cât timp ea își va rezolva din câteva treburi.

”Merg până la proceduri pentru că am de făcut proceduri și de filmat acolo, Iza va rămâne cu tatăl ei, l-am rugat să stea cu ea câteva ore cât timp eu mă duc să-mi fac treaba”, a spus Oana Roman pe Instagram!

Oana Roman i-a luat apărarea lui Marius Elisei

Un alt lucru care dă semne de reîmpăcare este și faptul că Oana Roman a răbufnit, la un moment dat, când o urmăritoare de pe Instagram i-a spus că Marius Elisei nu este pentru ea, deoarece este prea bună. Vedeta i-a oferit un răspuns ferm.

”Dacă mai primesc un singur comentariu in care cineva își permite să vorbească urat pe încă soțul meu și tatăl copilului meu, sau își permite sa,și dea cu părerea. fără să fie întrebat, despre ce ar trebui sa fac eu cu viața mea, dau block direct. Mulțumesc”, a spus Oana Roman pe rețeaua de socializare.

Oana Roman a anunțat, la sfârșitul anului 2020, că a pus definitv capăt mariajului cu Marius Elisei. Mulți cred, însă, ca s-ar reîmpăca, deoarece nu este prima oară când cei doi se despart.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: