Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman nu mai poate rămâne însărcinată! Prin ce chinuri a trecut vedeta: ”Era să mor”

Oana Roman nu mai poate rămâne însărcinată! Prin ce chinuri a trecut vedeta: ”Era să mor”

Oana Roman nu mai poate rămâne însărcinată

Oana Roman a fost deseori criticată pentru aspectul ei fizic și mai ales întrebată de ce nu apelează la un medic estitician. Deși nu o afectează gura lumii, vedeta are o durere în suflet atunci când trebuie să răspundă. I-a fost luat un dar de la Dumnezeu, acela de a nu mai putea să facă copii niciodată. 

Oana Roman nu mai poate rămâne însărcinată

Oana Roman este o vedetă cunoscută și apreciată în lumea showbiz-ului românesc. Chiar dacă greutatea a fost un subiect de răutăți la adresa ei, aceasta nu a pus la suflet, însă chiar și așa, a reușit să slăbească spectaculos. Cu ajutorul unor tratamente corporale și, spunea ea, cu ajutorul unui intermittent fasting, a reușit să dea jos 17 kilograme, iar acum arată formidanil.

În timp ce vedeta se chinuia să reușească să slăbească prin tratamente, fanii o tot întrebau de ce nu apelează la un medic estetician. Oana Roman le-a oferit un răspuns direct, dar și dureros în același timp. Din cauza unor probleme de sănătate, vedeta nu-și poate micșora stomacul sub nici o formă.

”Când după ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată apropae trei săptămâni”, a dezvăluit Oana Roman la Xtra Night Show.

Însă cel mai grav este că, Oana Roman nu mai poate rămâne însărcinată niciodată. Vedeta a explicat că din cauza complicațiilor nu are voie să mai rămână însărcinată pentru că asta ar putea duce la moarte ea, potrivit spynews.ro.

”În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali, și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului. Nu am am avut voie să fac copii. Și dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu a voie. Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari”, a mai adăugat vedeta.

Oana Roman, criticată de fani pentru că a slăbit

Oana Roman a fost tot timpul criticată pentru kilogramele în plus dar și acuzată că folosește filtrele de pe Instagram pentru a-și ascunde imperfecțiunile. Nici după ce a reușit să slăbească spectaculos nu a scăpat de criticile fanilor ei. Oana Roman a vorbit despre dieta pe care o ține de un an, specificând că nu a mers la un nutriționist, ci a făcut totul cum a crezut ea.

”Ce dietă țin de un an încoace. Așa cum v-am promis, azi vă povestesc despre dieta pe care o țin de 1 an. Nu știu dacă se potrivește la toată lumea și nici dacă dă rezultate la toată lumea. Nu este o dietă de la nutriționist . Este doar o dietă pe care mi-am creat-o singură”, a scris ea în dreptul videoclipului.

Vedeta a explicat în videoclip că a încercat să mănânce din ce în ce mai puțin și că a trecut la un intermittent fasting. Acest post intermitent este în prezent cel mai popular trend in lumea fitness-ului. Acesta este un model de alimentație care limitează pe o anume perioadă de timp consumul de alimente.

Deși silueta Oanei Roman este vizibil schimbată, comentariile răutăcioase n-au întârziat să apară. ”Scuză-mă că-ți spun, vreau să fiu sinceră și lipsită de ipocrizie. Eu tot durdulie te văd”, i-a spus una dintre urmăritoare. Oana Roman n-a stat cu mâinile-n sân și a răbufnit: ”Ai tu vederea mai ciudată”, a fost reacția acidă a vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: