Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, reacție dură la adresa Isabelei. Vedeta și-a pus fiica la punct

Oana Roman, reacție dură la adresa Isabelei. Vedeta și-a pus fiica la punct

GALERIE FOTO (2) Oana Roman, reacție dură la adresa Isabelei

Oana Roman, reacție dură la adresa Isabelei. Se știe deja că vedeta își iubește foarte mult fiica și ar face orice pentru a-i face pe plac, dar Oana Roman poate fi și o mamă autoritară care știe să ofere lecții de educație atunci când e nevoie. Recent, în cadrul emisiunii la care participă, iubita lui Marius Elisei a pus-o la punct pe Isabela, fiica sa, pentru că țipa.

Oana Roman, reacție dură la adresa Isabelei. Vedeta și-a pus fiica la punct

Oana Roman, reacție dură la adresa Isabelei. Iubita lui Marius Elisei îi face toate poftele Isabelei, iar de când a divorțat de tatăl său, Oana Roman a încercat să-i facă mereu pe plac. Cu toate astea, vedeta tv știe să-i atragă atenția și să-i explice atunci când greșește pentru a nu mai repeta aceeași greșeală. Acest lucru s-a întâmplat recent, în emisiunea Mămici de Pitici cu Lipici, când Oana nu a trecut cu vederea gestul făcut de Isa.

În timp ce pregătea bagajele, Oana a vrut să-i ofere o lecție fiicei, așa că a chemat-o să o ajute pentru a le pregăti împreună. Fiica lui Petre Roman a rămas uimită când a văzut că Isa punea în geamantan pietre și nisip, iar pentru a rezolva situația, a șters petele lăsate de acestea cu o cârpă. „Te trezești că trebuie să facem bagaje, Isa, că avem avion astăzi de luat, plecăm la aeroport. Așa îmi face de fiecare dată cu bagajele, deci mă disperă! (…) Uită-te și tu ce mi-ai băgat în valiză. Te rog să vii încoace să-ți arăt. Ce e acolo? Pietre? Așa se face? Se bag pietre și nisip în valiză? Nisip, măi mami? Cum vărs eu ăsta acum, spune-mi și mie. Ferească Dumnezeu așa ceva, măi iubita mea”, i-a spus Oana Roman fiicei sale, Isabela.

Ulterior, Oana Roman a țipat la Isa explicându-i că nu este normal să ridice vocea, spunându-i din nou de valiză. „De ce țipi? Pot să știu și eu de ce țipi în halul ăsta? Vezi că acum schimb biletele și te las acasă. Vorbesc foarte serios. De ce să țipi ca o descreiată, în halul ăsta? E normal? Și eu țip, dar nu în halul ăsta. Deci toată valiza e plină de nisip, Isa, toată”, a continuat ea.

Oana Roman, surprinsă într-un moment delicat

În urmă cu câteva luni, Oana a fost surprinsă în timp ce își jignea fiica. Vedeta credea că nu e înregistrată, dar când s-a apropiat de cameră, aceasta s-a comportat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Era chiar în Ajun de Crăciun, când iubita lui Marius Elisei oferea un interviu lui Cristi Brancu. Aceasta i-a spus prezentatorului că Isabela trântește ușile prin casă, moment în care s-a deplasat spre camera în care se afla fiica ei. “Scuză-mă o secundă, dar Isabela… ea face special (n.r.: trântește ușile dinadins) și trebuie să merg”, i-a declarat Oana Roman lui Cristi Brancu.

În timp ce Brancu le transmitea un mesaj telespectatorilor, pe fundal s-a auzit cum Oana i-a adresat câteva cuvinte jignitoare fiicei sale, în vârstă de șapte ani. “Nesimțito ce ești”, a certat-o Oana Roman pe fiica sa. În prezent, Oana s-a împăcat cu Marius Elisei de care a divorțat de mai bine de șase luni, iar relația lor pare că este din ce în mai bună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: