Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei: ”Practic, nu am avut de ales”

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei: ”Practic, nu am avut de ales”

Oana Roman s-a despărțit de soțul ei, Marius Elisei. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, cu ochii în lacrimi, precizând că acesta a plecat de acasă și cu afacerea de familie, care era pe numele lui.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

Oana Roman a pus capăt relației cu Marius Elisei. Chiar ea a făcut anunțul pe rețelele de socializare, cu lacrimi în ochi, și a precizat că acesta i-a luat și afacerea de familie, deoarece era pe numele lui, informează Spynews.

Oana Roman a povestit fanilor că nu a avut niciun câștig de pe urma proiectului de familie, un site cu haine, cu toate că ea s-a implicat foarte mult în dezvoltarea lui.

”Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect.”, a spus Oana Roman pe contul său de socializare despre Marius Elisei.

Oana Roman a mai precizat că, deși nu a fost dorința ei de a se separa de Marius Elisei, nu a mai avut de ales.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns.” , a mai spus Oana Roman pe contul său de socializare!

Oana Roman și Marius Elisei, pași uriași spre împăcare. "Nu este o rușine"  | DCNews

Oana Roman: ”Cred că e cea mai bună decizie”

Resemnată, Oana Roman a explicat și că o să-și vadă de viață în continuare, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Mai mult, atenția ei va fi mai mult centrată asupra fetiței lor. De altfel, Oana consideră că a luat cea mai bună decizie.

”Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a mai spus Oana Roman pe Instagram!

Oana Roman și Marius Elisei s-au mai despărțit

Nu este prima dată când Oana Roman și Marius Elisei se despart. Cei doi s-au mai separat în trecut, dar s-au împăcat. Rămâne de văzut, așadar, dacă de această dată decizia este una definitivă.

Cred că ne-a ţinut împreună faptul că, dincolo de toate astea, ne simţim bine împreună, facem lucruri care ne plac împreună, avem acest copil minunat. Cumva, ne e mai bine împreună decât separaţi.Noi ne iubim în continuare, numai că într-un fel mai matur. Pe noi ne leagă atâtea lucruri, am construit multe împreună şi e greu să ne imaginăm că vom trăi separat complet. Deşi sunt momente în care zicem: „Gata, s-a terminat!”, dar lumea e obişnuită cu noi”, a declarat Oana Roman, în urmă cu câteva luni,  pentru OKMagazine, la momentul reîmpăcării cu Marius Elisei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: