Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a chemat Poliția, după un episod „mai agresiv” între ea și Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a chemat Poliția, după un episod „mai agresiv” între ea și Alex Ashraf

GALERIE FOTO (2) Oana Zăvoranu a chemat Poliția, după un episod „mai agresiv” între ea și Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a chemat Poliția, după un episod „mai agresiv” între ea și Alex Ashraf. Iată ce s-ar fi întâmplat atunci între cie doi și cine au fost martorii acelei situații.

Oana Zăvoranu a chemat Poliția, după un episod „mai agresiv” între ea și Alex Ashraf

Problemele dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu ar fi de ieri, de azi. La un moment dat, a existat un episod „mai agresiv” între cei doi soți, astfel încât au fost implicați și polițiștii, conform informațiilor exclusive Spynews.ro.

Se întâmpla acum câteva luni. Cuprinsă de gelozie, întemeiată sau nu, nu se știe, reproșându-i lui Alex Ashraf că vorbește cu alte femei, Oana Zăvoranu s-a enervat atât de tare din cauza soțului că a sunat la 112, iar la locuința ei din Dorobanți a ajuns un echipaj. Aceasta le-ar fi cerut de mai multe ori polițiștilor să-l ia pe Alex Ashraf din casa ei cât mai repede, potrivit sursei mai sus menționate.

Oana Zăvoranu țipa atunci că ar vrea ca partenerul ei de viață să plece din locuința ei, reproșându-i în continuare că a discutat cu diverse domnișoare în timpul căsniciei lor, a mai relatat Spynews.ro.

Mai multe persoane ar fi asistat. Șase prieteni de-ai vedetei și de-ai soțului ei, dar și persoana care se ocupa de curățenie în casă, conform sursei menționate.

Momentan, nu se știe dacă cei doi chiar s-au despărțit, cum se zvonește.

Soțul ei, prins cu amanta, ea îi face declarații de dragoste. Ce mesaj i-a transmis Oana Zăvoranu lui Alex Ashraf

De curând, presa autohtonă ar fi intrat în posesia unor fotografii care dovedesc infidelitatea soțului Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf a fost surprins de paparazzi Spynews alături de altă femei, când au mers la un restaurant, iar mai apoi s-au restras la locuința acesteia, de unde soțul Oanei Zăvoranu ar fi plecat abia a doua zi.

În ciuda acestor lucruri, replica Oanei Zăvoranu a fost total diferită față de cea așteptată. Nu numai că nu a avut o reacție acidă vizavi de cele descoperite de presă, dar i-a făcut și o declarație de dragoste, în mediul online.

„Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi)”, a scris Oana Zăvoranu, într-o postare distribuită pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: