Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, declarații incendiare despre relația cu Mihai Bendeac. „De aia te iubesc…”

Oana Zăvoranu, declarații incendiare despre relația cu Mihai Bendeac. „De aia te iubesc…”

Oana Zăvoranu, declarații incendiare despre relația cu Mihai Bendeac.

Oana Zăvoranu, declarații incendiare despre relația cu Mihai Bendeac. Bruneta continuă să surprindă pe toată lumea cu dezvăluirile sale. Oana a vorbit recent despre relația sa cu Mihai Bendeac, dar pentru moment, nu se știe care este, de fapt, adevărul.

Oana Zăvoranu, declarații incendiare despre relația cu Mihai Bendeac. „De aia te iubesc…”

Oana Zăvoranu, declarații incendiare despre relația cu Mihai Bendeac. Oana Zăvoranu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai controversate personalități feminine din showbiz-ul românesc. Recent, vedeta a vorbit în ultimul clip video postat pe Youtube, despre relația sa cu Mihai Bendeac. Astfel, bruneta i-a surprins pe fanii săi cu declarațiile făcute. Vedeta și juratul de la iUmor se pare că ar fi avut tangențe în trecut.

Fosta soție a lui Pepe a povestit că relația dintre cei doi a fost mereu una presărată cu atracție fizică. Cu toate astea, Oana Zăvoranu îl admiră și îl urmărește pe Mihai Bendeac, considerându-l talentat. „Eu am declarat în nenumărate rânduri că îmi este simpatic, dar există și momente când îmi vine să îi dau numai pumni în cap. Am așa o relație de love-hate, e cu năbădăi, cu Bendeac. Este un personaj mișto, dar și joacă foarte bine. El și atunci când vrea să pară că nu joacă, el joacă. Nu are toate țiglele pe casă, ca și mine, nu are doar o păsărică, are un stol, ca și mine. Din când în când îl urmăream și mă zăpăcea cu pozele alea din lift… ăsta are un fetiș cu liftul”, a spus Oanaa Zăvoranu pe YouTube.

Totodată, vedeta a făcut o declarație șocantă despre Bendeac. Oana a mărturisit că nu-și aduce aminte să se fi sărutat cu actorul, dar a declarat că acesta i-a făcut avansuri serioase.„De aia te iubesc, ești cealapa, dar ești cealapa mișto. Eu cred că tu încă ești cu ochii pe mine și mă vrei la așternut. Noi am avut niște discuții mai personale. Ne-am pupat? Am apucat să ne pupăm? Nu cred că ne-am pupat, e și dubios așa că… nu cred că ne-am pupat. A vrut să ne întâlnim acasă la el, mă rog. Vă dați seama ce ieșea dintr-un date cu mine și Bendeac? Că ne-am fi bătut… Nu ne-am pupat, dar am avut așa niște…”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, nefericită în căsnicia cu Pepe

Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, după opt ani de relație. Este cel de-al doilea divort pentru artist, acesta fiind căsătorit înainte cu Oana Zăvoranu. Într-un interviu, bruneta a vorbit despre căsnicia cu acesta. Pe când era căsătorit cu bruneta, Pepe îi dedica multe melodii acesteia, fie că erau triste sau de dragoste.

Plină de sinceritate, actrița a declarat că nu știe despre ce cânta, pentru că nu suporta să-l audă cântând. ‘Nu știu despre ce sau cine cânta că eu nu suportam nici când eram cu el să îl aud cântând…Dar am auzit că erau cam despre mine…posibil, păi despre cine să cânte ca să aibe și el un concert, două?’, a declarat Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: