Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu le critică pe surorile Gabor: ”Lăsați afacerile că sunteți în faliment”

Oana Zăvoranu le critică pe surorile Gabor: ”Lăsați afacerile că sunteți în faliment”

Oana Zăvoranu continuă seria de atacuri la adresa vedetelor din showbiz-ul autohton. Dacă până acum a criticat influncerițe sau cântărețe precum Delia și Loredana, dar și pe designerul Cătălin Botezatu, de data aceasta a trecut la surorile Gabor, Monica Gabor și Ramona Gabor.

Ce crede Oana Zăvoranu despre surorile Gabor

Oana Zăvoranu este pusă pe critici asupra vedeteleor din showbiz-ul autohton. Adelina Pestrițu, Delia, Loredana, Cătălin Botezatu, dar și Andra sunt unele dintre numele care nu au scăpat de vorbele dure ale fostei soții a lui Pepe. De data aceasta, a venit rândul și surorilor Gabor, potrivit cancan.ro

Întrebată de fani ce crede despre Monica Gabor, fostă Columbeanu, Oana Zăvoranu nu are cuvinte prea frumoase. Fosta soție a lui Pepe o acuză că ”este zero barat”, dar și că nu a fost un exemplu bun pentru mii de fete.

Despre una pe care am dat-o afară din cam ce părere să am? Că actualmente este zero barat, iar în trecut a fost ca o molimă ce a «infestat» creierele a zeci de mii de fete a căror univers era să se mărite cu unul mai bătrân, cu bani. Râdem, glumim, dar genul ăsta de influențăreală spală pe creier generații care rămân virusate de niște #$%^ pe viață. Că au senzația că doar așa, ca o lipitoare, poți trăi. Acum când Irinel este la pământ unde e? … O arde pe opulență… ”a postat Oana Zăvoranu pe Instastory.

Pe Ramona Gabor Oana o ironizează pentru statutul de ”business woman”.  Ea le recomandă ambelor surori să renunțe la afaceri.

Fața o recomandă cel mai bine și alura «IMPUNĂTOARE» Cică este «business woman» are o grămadă de chestii, trestii, socoteli prin Dubai și ea și soră sa. Dar le-a puricat presa pe ambele și sunt doar cu «domni generoși» după ele și mare fomiță în glandă. Ce să vezi, nici urmă de afaceri băi nene. Vă vine să credeți? Eu sunt «șocată» la aflarea acestor vești. Lăsați afacerile că sunteți în faliment și concentrați-vă pe ce știți voi cel mai bine. Harfele voastre țin doar la alea de grădi. , a adăugat Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a criticat-o pe Andra

Oana Zăvoranu a venit cu vorbe nu tocmai plăcute și la adresa marii artiste, Andra. Întrebată de fanii  ei de pe Instagram ce părere are despre celebra cântăreață, Oana a precizat că este Andra este ”neinteresantă” ca personaj din lumea mondenă și că cel mai mare defect este soțul ei, Măruță.

Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruță”, a scris Oana și a pus un emoticon care râde cu lacrimi.

Raluca Pastramă, criticată de fosta soție a lui Pepe

Nici Raluca Pastramă nu a scăpat de gura celei care i-a fost soție lui Pepe înaintea ei. Oana Zăvoranu a criticat o poză a Ralucăi în care apare cu degetul în gură

”Că și-ar etala-o n-ar fi nimic, Nu că noi aici am avea cumva o vedetă, dar fata asta e… Am primit-o și nu m-am putut abține să nu o împart cu voi. Ce vrea să însemne degetul în gură?”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Mai mult, Oana Zăvoranu a editat poza Ralucăi și a lipit pe aceasta două stickere care îi aduceau injurii, alegând și o melodie cu suntelele scoase de cal pentru poza acesteia. ”Sunt un cartof”, „Urâțenia e viitorul”, arată stickerele respective.

Raluca Pastramă este în prag de divorț de soțul ei Pepe, după opt ani de căsnicie. Cei doi au și două fete: Rosa și Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: