Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, mesaj de dragoste de ziua soțului ei! Fanii au rămas surprinși

Oana Zăvoranu, mesaj de dragoste de ziua soțului ei! Fanii au rămas surprinși

Oana Zăvoranu și soțul ei Alex trăiesc de mulți ani o frumoasă poveste de dragoste. Cu ocazia zilei de naștere a lui Alex Ashraf, vedeta nu a ezitat să îi ureze ”La mulți ani!” într-un mod inedit. 

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru soțul ei

Soțul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf își sărbătorește, sâmbătă, ziua de naștere, iar vedeta a ținut să-i ureze ”La mulți ani!” pe rețelele de socializare, printr-un frumos mesaj de dragoste.

”La mulți ani iubirea mea!🤩
Să ai parte de tot binele din lume și să-ți se îndeplinească toate dorințele pe care le ai în sufletul tău ♥️♥️♥️ Să avem o viață fericită împreună, plină de realizari și planuri pe care să ni le ducem la bun sfârsit sănătoși și cu sufletul împacat 😘…să facem împreună și mai mult decât am făcut până acum 😉Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta ♥️ Soția ta, iubita ta, prietena ta, partenera ta la bine și la rau ,Oana”, i-a scris Oana lui Alex pe contul său de Instagram!

Alex a trecut recent printr-o operație

Soțul Oanei Zăvoranu a trecut în urmă cu doar câteva luni printr-o operație dificilă, însă a reușit să se pună rapid pe picioare.Foarte sportiv din fire, Alex a tras din greu la sala de forță fără a-și încălzi trupul înainte de antrenament, motiv pentru care a avut și el ”de tras” după urma acestui lucru.Partenerul de viață al actriței din ”Sacrificiul” a avut hernie de disc și a fost operat de urgență!

Ce face soțul tinerel al Oanei Zăvoranu pentru a păstra vie flacăra iubirii | Click mobile

Oana Zăvoranu și Alex sunt căsătoriți de trei ani

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu trei ani și formează în prezent unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. În urma unor speculații, cum că cei doi ar fi la un pas de divorț, soțul vedetei a lămurit situația și a făcut primele declarații.

„Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ”, a spus soţul Oanei Zăvoranu pentru Spynews.

Oana Zăvoranu, detalii picante din dormitor

Atunci când vine vorba despre detalii din viața personală, Oana Zăvoranu nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Așa s-a întâmplat și în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni tv, când aceasta și-a lăudat bărbatul în văzul tuturor.

„E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Alex Ashraf, gol-pușcă pe Instagram! Oana Zăvoranu a șters imediat postarea - Cancan.ro

Oana Zăvoranu a mai fost căsătorită în trecut cu Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: