Redactia.ro
Home » Monden » Oase, mesaj dur pentru CRBL. Ce spune dansatorul despre scandalul cu celebrul artist: „Fii bărbat”

Oase, mesaj dur pentru CRBL. Ce spune dansatorul despre scandalul cu celebrul artist: „Fii bărbat”

GALERIE FOTO (5) Oase, mesaj dur pentru CRBL

Oase, mesaj dur pentru CRBL. Oase și CRBL au făcut o echipă extraordinată la Asia Express, sezonul 2. Cei doi erau prieteni de mulți ani, dar se pare că această relație s-a rupt în urmă cu doi ani. Oase a vorbit pentru prima oară despre cearta cu CRBL.

Oase, mesaj dur pentru CRBL. Ce spune dansatorul despre scandalul cu celebrul artist: „Fii bărbat”

CRBL și Oase au fost prieteni ani de zile, dar după participarea la Asia Express între cei doi s-a produs o ruptură. Fanii acestora au rămas surprinși când au aflat că CRBL și Oase nu își mai vorbesc. Artistul a făcut multe declarații de-a lungul timpului, dar Oase a preferat să nu vorbească despre acest lucru. Recent, dansatorul a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre acest aspect, precizând părerea sa despre atacurile pe care cântărețul le-a făcut la adresa sa. Cunoscutul dansator a mărturisit că este dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat, exprimându-și părerea de rău pentru că s-au certat. Oase era prieten foarte bun cu CRBL, i-a cunoscut familia și a fost alături unul de celălalt. Fostul concurent de la Asia Express a explicat că CRBL este o persoană încăpățânată.

„Pot să spun că este o dezamăgire. Dacă el vrea să ne punem să vorbim, eu sunt pentru. Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce. Ideea este că da, îi știam familia, copilul. Eu am suferit. La cât de încăpățânat e, eu cred că și-a blocat creierul să nu mă mai vadă vreodată vizual” , a spus Oase.

Oase și CRBL s-au cunoscut la școala de dans pe care artistul o deținea. Inițial,Oase a fost cursant, după care i-a devenit prieten artistului. După ani de zile, cei doi au intrat împreună în competiția Asia Express, pe care a și câștigat-o. CRBL a lansat o piesă în care face referire la prietenia dintre el și Oase, intitulată ”Cine mi-s”. În videoclipul piesei, artistul dă foc pozele pe care le avea împreună cu Oase.

Oase a rămas dezamăgit de acuzațiile lui CRBL

Oase a vorbit și despre acest aspect, spunând că la momentul respectiv, când CRBL a lansat melodia, a fost extrem de dezamăgit. Acesta se aștepta ca prietenul său să îl caute și să vorbească. Oase consideră că CRBL a greșit foarte mult față de el.

 „Eu nu i-am mai răspuns lui în prima fază pentru ce s-a întâmplat. La videoclipul ăla pe care l-a făcut cu diss-ul, eu am fost foarte dezamăgit. Poate chiar l-a durut și așa s-a exprimat el. Băi, dar nu face asta după atâta timp, vino și vorbește cu mine dacă vrei. Eu nu am mai vorbit deloc cu el de atunci. M-a dezamăgit intrarea asta de videoclip. Din punctul meu de vedere, el s-a făcut de râs, el a greșit. Drept urmare, și el s-a simțit prost, a dat un interviu în care el stătea pe canapea și pe care l-a șters două zile mai târziu. Lumea a reacționat la chestia asta. Consider că nu ar fi trebuit să facă niciuna dintre ele. Be a man! (Fii bărbat). Opinia publică, când e o treabă personală pentru mine, nu mă interesează. Eu dorm foarte liniștit noaptea, atât pot să zic. Eu știu ce am făcut și ce nu am făcut”, a mai adăugat Oase în cadrul podcast-ului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: