Redactia.ro
Home » Monden » Olivia Steer agită din nou apele! Fosta prezentatoare nu e de acord cu purtatul măștii: „Jos botnița”

Olivia Steer agită din nou apele! Fosta prezentatoare nu e de acord cu purtatul măștii: „Jos botnița”

Olivia Steer agită din nou apele

Olivia Steer revine cu un nou atac, de data aceasta asupra autorităților. Soția lui Andi Moisescu nu este de acord cu purtatul măștilor de protecție în aer liber. Aceasta a postat un videoclip referitor la un eveniment ce a avut loc în Spania, declarând că susține mișcarea de a nu purta mască de protecție.

Olivia Steer agită din nou apele! Fosta prezentatoare nu e de acord cu purtatul măștii: „Jos botnița”

Olivia Steer revine cu un nou atac. Cântăreața a izbucnit referitor la regulile impuse de autorități ca toată lumea să poarte mască de protecție. Aceasta a publicat pe pagina sa Facebook o filmare, în cadrul căreia mai mulți polițiști încercau să aresteze o femeie de pe stradă pentru că nu purta mască în aer liber. Martorii au reacționat și au reușit să o scoată pe aceasta din mâinile polițiștilor, care au renunțat ulterior la abuz.

Agitată, Olivia Steer a scris și un mesaj deasupra filmării:” În Spania, organele de represiune (nu putem spune ordine) încearcă să aresteze o femeie, pentru că nu poartă mască, in aer liber. Trecătorii se solidarizează cu ea, își scot măștile (unii dintre ei) și o smulg din brațele luungi ale miliției politice. Oamenii le strigă Libertad! (Libertate!) și Teroristas! (Teroriștilor!) milițienilor, care, depășiți numeric, renunță la abuz și se retrag înfricoșați de ce ar putea rezulta din furia justă a mulțimii. #neamtrezit #josbotnita #suscapul, a fost mesajul soției lui Andi Moisescu.

Olivia Steer revine în mediul online

Olivia Steer, în vârstă de 44 de ani a fost implicată în numeroase scandaluri. Cel mai recent conflict este cel cu artistul Andrei Ștefănescu. Solistul trupei ALB&Negru a fost confirmat în urmă cu câteva luni cu coronavirus, motiv pentru care a fost internat în spital pentru a primi tratament.

Ulterior, acesta a precizat că înainte de a merge la spital și-a pupat copilul, iar acest lucru a stârnit valuri de indignă în spațiul public. Printre cei care l-au criticat s-a numărat și Olivia Steer, care a susținut că artistul nu ar fi infectat și că totul a fost o regie a autorităților. La scurt timp, Andrei s-a declarat dezamăgit de spusele acesteia, și a spus că se gândește serios să o dea în judecată și să-i ceară daune morale.

Recent, Olivia și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că se va întoarce în mediul online, pe site-ul personal și pe YouTube. „Mă voi întoarce! Pe oliviasteer.ro și YouTube! Curînd!”, a scris jurnalista, pe contul personal de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: