Redactia.ro
Home » Stil de viață » Orarul magazinelor Penny de Sfântă Mărie. Programul pentru ziua de 15 august

Orarul magazinelor Penny de Sfântă Mărie. Programul pentru ziua de 15 august

În fiecare an, pe data de 15 august, se sărbătorește Adormirea Maicii Domnului. Sfânta Maria este cea mai mare sărbătoare creștină din această vară, iar românii au liber în această zi sfântă . aceștia iau cu asalt zonele montane ale țării dar și malul mării din Constanța, iar mulți dintre ei doresc să știe care sunt orele la care își pot face cumpărăturile în supermarketurile din România. Iată programul magazinelor Penny, de astăzi!

Modificări în orarul magazinelor Penny de Sfântă Mărie 2022

Penny este unul din lanțurile de magazine importante din țara noastră, care se află printre liderii de piață în vânzările bunurilor de consum. Conducerea acestui lanț de magazine nu anunțat pentru această zi, nici o modificare în program pentru niciunul dintre magazinele pe care le regăsim pe teritoriul țării noastre. Astfel, deducem că românii își vor putea face cumpărăturile de aici, după programul normal de lucru.

Program de lucru

Luni – Sâmbătă 08:00 – 21:00.

Prezență teritorială Penny România

„REWE România este prezent în România prin lanțul de magazine PENNY , conceptul de succes al grupului și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005.

Pe această piață, PENNY operează cu 306 magazine și se află în plină expansiune, având peste 5500 de angajați. Ne dorim ca până în anul 2029 să ajungem la peste 600 de magazine.

Întreaga rețea este deservită de 4 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași .

Magazinele PENNY au o suprafață de cca 750 mp şi un sortiment diversificat ce cuprinde: alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food.

Sortimentul permanent este completat de ofertele promoționale disponibile în cantități limitate. Acestea sunt valabile o săptămână și se regăsesc în pliantul actual.”, potrivit site-ului oficial Penny.

 

Sursa foto: penny.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: