Redactia.ro
Home » Știri » Orașul elvețian care dă bani turiștilor imediat după aterizare

Orașul elvețian care dă bani turiștilor imediat după aterizare

Orașul Geneva

Criza COVID a afectat turismul la nivel global, astfel că se caută tot felul de soluții de atragere a turiștilor, pentru a se mai acoperi din pierderi.

Cum sunt acordați banii

Când vizitatorii fac o rezervare pentru cel puțin două nopți la un hotel din Geneva aceștia vor primi automat un voucher care poate fi folosit pentru a lua masa, comanda băuturi sau pentru a explora orașul, potrivit insider.com.

Ce sume primesc turiștii care ajung în Geneva

Voucherul, denumit Geneva Gift Card, valorează 93 de euro și poate fi folosit în mai multe locuri din oraș printre acestea numărându-se peste 60 de hoteluri, 15 excursii și în jur de 80 de restaurante, potrivit biroului pentru turism al orașului elvețian.

Printre locațiile care acceptă voucherul se numără și restaurante Michelin și un tur care explorează faimoasa industrie a ciocolății din Elveția. Vizitatorii sunt eligibili pentru un voucher per cameră închiriată, acesta putând fi ridicat în momentul cazării la hotel.

Elveția a impus carantină 10 zile la domiciliu chiar și pentru cei care prezintă cu test negativ. Nerespectarea regulilor de carantină se amendă cu 10.000 de franci elvețieni. Cu excepția persoanelor care sosesc din: Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia sau Suedia.

De la aceeași dată, 1 august 2020, nu va mai fi permisă intrarea pe teritoriul Regatului Danemarcei în scop turistic cetățenilor care vin din România.

Elveția a impus carantină 10 zile la domiciliu chiar și pentru cei care prezintă cu test negativ. Nerespectarea regulilor de carantină se amendă cu 10.000 de franci elvețieni.

Italia. ​Cei care intră din Bulgaria sau România începând cu 24 iulie, sau care s-au aflat/au tranzitat prin Bulgaria sau România în ultimele 14 zile, trebuie să facă 14 zile de izolare la domiciliu.

Slovenia. România a fost introdusă, pe 31 iulie, de Slovenia pe „lista roșie”. Astfel, Guvernul sloven a anunţat impunerea unei perioade de izolare de 14 zile pentru persoanele venite din România, Bulgaria, India, Bahamas şi cinci regiuni ale Spaniei, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Marea Britanie. ​Cetățenii români care călătoresc în Regatul Unit. ​Încălcarea dispoziției privind autoizolarea este pedepsită cu amendă de până la 1.000 de lire sterline.

  • Înainte de a călători, persoanele vor avea obligația de a indica adresa la care se vor auto-izola și traseul de la frontieră la adresa respectivă, prin completarea unui formular online disponibil pe pagina www.gov.uk/uk-border-control.

Olanda impune autoizolare vreme de 14 zile pentru români, chiar și în prezența unui test Covid 19 negativ.

Ungaria a anunțat testarea românilor la graniță, iar dacă prezintă simptome, le este refuzată intrarea în această țară. Sunt acceptate teste făcute în România.

În întreaga lume, au fost înregistrate până în momentul de față aproape 25 de milioane de cazuri de COVID, dintre care au fost înregistrate peste 800.000 de decese.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: