Redactia.ro
Home » Sport » Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni. Ce le-a oferit milionarul?

Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni. Ce le-a oferit milionarul?

GALERIE FOTO (4) Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni

Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni. Afaceristul din Pipera a avut parte de o surpriză când a ieșit din curte la volanul mașinii sale de lux. Zeci de persoane îl așteptau la poarta conacului său din Piața Victoriei. La scurt timp, oameni au rămas socați de reacția latifundiarului din Pipera.

Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni. Ce le-a oferit milionarul?

Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni. Luni dimineața, afaceristul milionar a avut parte de o surpriză când a ieșit pe porțile casei sale. Becali obișnuiește că împarte des bani oamenilor cu probleme cărora îi cer ajutorul chiar în fața reședinței sale din centrul Bucureștiului. În această dimineață, oamenii s-au strâns în fața palatului cu speranța că milionarul le va oferi câțiva bănuți. Spre surprinderea tuturor, Becali nu a coborât să împartă bani, așa cum obișnuiau să facă în trecut, ci le-a semn oamenilor să se dea din fața mașinii. Gigi Becali și-a continuat drumul, iar cei care au venit să primească ceva de la milionar au plecat cu buzunarele goale, fiind dezamăgiți de gestul făcut de Becali.

Afaceristul din Pipera a făcut multe acte de caritate, iar de fiecare dată când este prezentat un caz social la televizor, Gigi Becali se numără printre primele persoane care oferă ajutor financiar. Reamintim că anul trecut, în luna martie, președintele FCSB a fost surprins în timp ajuta o persoană care zăcea inconștientă pe trotuar. Acesta a coborat rapid din Bentley-ul său și i-a oferit apă bărbatului căruia i se făcuse rău. Finanțatorul FCSB a sunat la ambulanță și a așteptat sosirea paramedicilor, urmărind cum îi acordă aceștia primul ajutor.

Becali a ajutat un om caruia i s-a facut rau pe strada

De unde se trage familia Becali

Povestea familiei Becali a început în satul albanez Please, așezat în sudul Albaniei. Principalele ocupații ale locuitorilor erau oieritul și transportul de mărfuri cu caravanele de cai. În 1928, bunicul lui Gigi și al impresarilor Ioan și Victor Becali, Gheorghe a decis să se mute pe meleaguri românești, în Cadrilater, lângă Silistra. Familia Becali a locuit acolo până în septembrie 1940, când sudul Dobrogei a fost cedat Bulgariei. Astfel, Gheorghe Becali s-a mutat cu familia sa la Călărași. Unchiul lui Gigi a fost încarcerat și torturat pentru faptul că nu și-a trădat camarazii. În 1946, familia Becali a fost trimisă în Banat, pentru ca în 1951 să fie deportată din nou, în Zagna-Vădeni, un imens lagăr de muncă din zona Brăilei. „În Albania e sângele familiei mele”, a recunoscut patronul FCSB. „Când a plecat din Săcălaz, tata n-a avut voie să ia cu el decât opt găini, doi cai, o vacă şi un porc”, a povestit acelaşi Gigi Becali.

În 1959, restricțiile de deplasare impuse familiei Becali au fost ridicate, iar aromânii s-au stabilit în Pipera. Tase Becali, tatăl lui Gigi, a reușit să facă avere din oierit, fiind furnizor de carne de oi și produse lactate pentru marile hoteluri din Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: