Redactia.ro
Home » Știri » Panică în China! Un zgârie-nori a început să se clatine puternic, din motive inexplicabile

Panică în China! Un zgârie-nori a început să se clatine puternic, din motive inexplicabile

Au fost momente de panică în orașul sudic Shenzhen, din China. Un zgârie-nori a început să se clatine, brusc, destul de puternic. Oamenii au început să alerge speriați pe stradă.

Panică în China! Un zgârie-nori a început să se clatine puternic, din motive inexplicabile

SEG Plaza, un zgârie-nori din China, a început să se clatine brusc, marți, creând panică printre oameni. SEG Plaza are o înălțime de aproape 300 de metri și a început să se zguduie în jurul orei 13:00. În tot acest timp, oamenii din interior  au fost evacuțai, în siguranță  în timp ce pietonii au început să alerge panicați pe străzi.

În urma acestui eveniment neașteptat, clădirea fost închisă, iar de la ora 14:40, accesul în interiorul ei a fost interzis potrivit South China Morning Post.

Zgârie-norul a fost finalizat în 2000. Iar în momentul de față el conține gamă variată de electronice și birouri. La fața locului s-au deplasat autoritățile și investighează cum a fost posibil acest incident. Într-un comunicat, este specificat că nu a existat un cutremur normal care să fi dus la această zgduitură puternică.

Momentul a fost filmat de oameni și postat pe rețelele sociale chineze. Clădirea poartă numele producătorului de electronice și semiconductoare Shenzhen Electronics Group, acestea aflându-se în complex. SEG Plaza este cel de-1l 18-lea  cel mai înalt turn din Shenzhen. Anul trecut, pentru a fi evitat astfel de pericole,autoritățile chineze au interzis construirea de zgârie-nori cu o înălțime mai mare de 500 de metri, pentru „evidențierea caracteristicilor chinezești”. S-au interzis și imobilele „copycat” sau inspirate de clădiri simbolice din lume.

China are cinci dintre cei mai mari zgârie-nori din lume

În China, în prezenr, se află cinci dintre cei mai înalți zgârie-nori din China.Turnul Shanghai, care are 632 de metri, este al doilea cel mai înalt de pe Glob.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: