Redactia.ro
Home » Stil de viață » Pantofii fantezie, cel mai nou trend al anului 2021. Cele mai inedite 10 modele. GALERIE FOTO

Pantofii fantezie, cel mai nou trend al anului 2021. Cele mai inedite 10 modele. GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (12) Trend pantofi 2021

Pantofii cu toc sunt, cu siguranță, cei mai buni prieteni ai femeilor. Se spune acest lucru despre diamante, dar și încălțămintea are rolul ei crucial, mai ales că este o credință înrădăcinată că tocurile subțiază și te fac să pari mai slabă cu câteva kilograme bune.

Pantofii cu toc fantezie, la mare căutare în 2021

Chiar dacă nu este întotdeauna o idee bună să ne luăm după trenduri și să facem achiziții importante doar de dragul acestora, este un stil care nu pare să dispară prea curând. Mai mult, el câștigă din ce în ce mai multă popularitate și este prezentat pe podiumuri. Este vorba despre pantofii cu toc fantezie, cel mai nou trend pentru anul 2021.

Chiar dacă pare a fi un trend trecător, trebuie să luam în considerare și faptul că pantofii cu toc vor fi mereu la modă, așa că dacă vei cumpăra o pereche de pantofi cu toc fantezie, nu vor rămâne într-un colț nefolosiți. De altfel, acest tip de pantof îmbină practicalitatea unei pereche de pantofi cu arta și cu o lume a fanteziei, de unde vine și numele acestui tip de încălțări.

Ce alte trenduri mai sunt în anul 2021

Dacă se poartă pantofii cu toc fantezie, la fel putem spune și despre ghetele tip Chelsea sau, în general, cizmele butucănoase, mari, cu forme geometrice. Lungimea poate fi și ea variabilă. Poți opta pentru niște cizmulițe scurte, neapărat de culoare neagră, dar și pentru unele mai înalte, cu șireturi. Un alt trend este cel al cizmelor cu talpă din cauciuc.

Pe lângă pantofii fantezie, la mare căutare vor fi și cizmele pirat, inspirate din ceea ce purtau navigatorii pe mare, eventual n două culori diferite pentru a le pune în valoare. Tot pe marile podiumuri pentru tendurile din 2021 vedem și cizmele cowboy, care sunt deja de ceva timp la mare căutare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: