Redactia.ro
Home » Știri » Pare o glumă, dar chiar s-a întâmplat! Cum a urcat un român pe vârful Moldoveanu? Salvamontiștii l-au filmat

Pare o glumă, dar chiar s-a întâmplat! Cum a urcat un român pe vârful Moldoveanu? Salvamontiștii l-au filmat

cu trollerul pe munte

În weekend, românii au luat cu asalt toate stațiunile montane, în cautarea unei oaze de relaxare și liniște. Mulți dintre ei s-au aventurat pe trasee montane, echipați sau nu, ceea ce le-a dat bătăi de cap salvamontiștilor.

Cum a urcat un turist pe vârful Moldoveanu

O filmare cu un turist român aflat pe vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf muntos din România, a ajuns virală. Bărbatul a fost surprins complet neechipat și având în posesia sa obiecte ce i-au făcut dificilă urcarea pe munte. Salvamontiștii Argeș au făcut publică filmarea cu acesta, pentru a le da contraexemplu.

După cum se poate observa pe filmare, bărbatul e îmbrăcat ca de oraș și cară într-o mână un troller și în cealaltă o sacoșă de cumpărături. „Turism de munte în mileniul trei. Mirajul vârfului Moldoveanu, împins până la ridicol. Domnul cu trollerul a plecat de la Bâlea Lac spre Moldoveanu, așa cum îl vedeți, ca la aeroport!Familia cu „MP3-playerul gigant” era sub Budurii Văii Rele, cu gânduri mari… Ne gândeam să ridiculizăm momentele, dar… no comment… Să nu vă mirați când auziți povestite situații penibile, care au sfârșit urât.”, a fost mesajul postat de salvamontiști alăturat filmării respective.

Salvamontiștii au menționat că românii au urcat pe munte pregătiți de… distracție. Doi tineri au fost surprinși având cu ei o boxă portabilă, din care răsunau manelele. “Ironia sorții e că nu s-au întâlnit… (n.r. cu turistul ce avea trolerul)”, a scris Salvamont Argeș într-un comentariu pe pagina de Facebook.

Mulți turiști, 0 distanțare socială

În acest weekend, s-a semnalat o prezență ridicată pe crestele înalte ale munților. Mai mult de atât, niște imagini surprinse chiar pe Vârful Moldoveanu ne arată zeci de oameni îmbulzindu-se pe creasta muntelui, fără să țină cont de distanțare socială ori de minima protecție împotriva covid-19. Mulți dintre ei fără echipament montan, turiștii s-au aventurat pe cel mai înalt vârf muntos din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: