Redactia.ro
Home » Homepage » Părinții băiatului de 8 ani găsit mort din Constanța, chemați să-i identifice trupul

Părinții băiatului de 8 ani găsit mort din Constanța, chemați să-i identifice trupul

Părinții băiatului de 8 ani găsit mort din Constanța, chemați să-i identifice trupul

Părinții băiatului de 8 ani găsit mort din Constanța, chemați să-i identifice trupul. Băiețelul de 8 ani dispărut din județul Constanța a fost găsit mort în această dimineață. Iulian Alexandru Bițică, a dispărut sâmbătă din fața casei unde se juca.

Părinții băiatului de 8 ani găsit mort din Constanța, chemați să-i identifice trupul

Trupul neînsuflețit al lui Alexandru, băiatul de 8 ani dispărut la sfârșitul săpătmânii trecute, a fost găsit într-un bazin de colectare al unor ferme de porci. Părinții băiatului au fost chemați la morgă pentru a identifica trupul.

Timp de mai multe zile, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, au căutat în două bazine de colectare care au fost golite pentru a se vedea dacă băiatul este acolo. Trupul lui Alexandru a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Autoritățile continuă să cerceteze în continuare circumstanțele în care a murit băiatul.

Șeful ISU Dobrogea se plânge de echipamentul cu care a fost căutat Alexandru

Bazinul în care a fost găsit trupul micuțului au căutat și pompierii în urmă cu trei zile. Din cauză că nu au avut echipamentul special pentru astfel de situații, aceștia nu au intrat, fiind vorba despre un bazin plin cu dejecții.

Bazinul a fost golit de către pompieri cu motopompele, până la o adâncime de aproximativ 2 metri. Ulterior, o firmă privată din Eforie care deținea costum acvatic corespunzător, cu butelie de oxigen, a intrat în bazin.

Conform șefului ISU Dobrogea, în bazinul 1, sonarul a dat eroare, susținând că săptămâna viitoare va solicita ministerului ca ISU Dobrogea să fie dotat cu echipament adecvat pentru situații de genul.

Anchetatorii susțin că a fost pusă apă în acel bazin, deoarece se afla o materie vâscoasă și urmau să fie continuate verificările în cursul zilei de astăzi. Însî, azi dimineață, doi paznici au văzut trupul copilului plutind în bazin.

Citeste si:Româncă răpită, bătută şi sechestrată în Italia de iubitul ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: