Redactia.ro
Home » Știri » Party cu substanțe interzise la un restaurant din România. Petrecăreţii au ajuns la spital „pe capete”

Party cu substanțe interzise la un restaurant din România. Petrecăreţii au ajuns la spital „pe capete”

coronavirus

Au încercat să se „ameţească” de tot, dar au regretat amarnic. O petrecere privată, organizată la restaurantul unui hotel din Râmnicu Vâlcea, s-a terminat la spital pentru o parte dintre participanți.

Li s-a făcut rău după ce ar fi consumat prăjituri olandeze cu substanțe interzise.

16 oameni cu viaţa în pericol

În urma unui apel la 112, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale serviciilor de urgență. Petrecăreții au acuzat dureri de cap, stări de greață, dar și dureri abdominale. Opt persoane au fost transportate la spital de ambulanțe, iar alte opt s-au dus singure.

Prezintă simptomele unei intoxicații cu substanțe necunoscute. În urma testelor făcute se pare că ar fi substanțe opiacee. Starea lor este stabilă, sunt sub supraveghere”, a afirmat dr. Dan Ponoran, manager Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea.

De unde au venit prăjiturile?

Directorul hotelului a declarat că singurele prăjituri despre care știe că au fost servite sunt cele aduse de la o cofetărie.

”Au contractat o cofetărie. Acea cofetărie a adus prăjiturile, au factură și declarații de conformitate. Toate alimentele și băuturile servite în cadrul evenimentului au fost conforme și s-au păstrat probe pentru a fi verificate”, a spus Andrei Teodoriu, director general hotel.

În total, la petrecerea organizată cu ocazia aniversării unui om de afaceri din oraș au participat peste 70 de persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: